Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Twitter“ kviečia darbuotojus grįžti atgal į biurus

Naujasis „Twitter“ vadovas Paragas Agrawalas (Paragas Agravalas) ketvirtadienį pranešė, kad bendrovė šį mėnesį vėl atidarys biurus visame pasaulyje, tačiau leis žmonėms dirbti nuotoliniu būdu, jei jie to norės, daugeliui įmonių atšaukiant ribojamąsias priemones, įvestas siekiant stabdyti COVID-19 plitimą.
Bendrovė "Twitter"
Bendrovė "Twitter" / „Scanpix“ nuotr.

„Google“ taip pat rengiasi savo darbuotojų grįžimui į biurus Silicio slėnyje nuo balandžio pradžios, Planuojama, kad darbuotojai iš namų tik porą dienų per savaitę.

Pandemijos pradžioje technologijų įmonių miesteliai ištuštėjo, nes dėl COVID-19 plitimo didelė dalis darbuotojų pradėjo dirbti nuotoliniu būdu.

„Verslo kelionės atnaujinamos nedelsiant, o visi pasauliniai „Twitter“ biurai atsidarys nuo kovo 15 dienos,“ – tviteryje paskelbė P.Agrawalas.

„Dirbsite ten, kur jausitės produktyviausiai ir kūrybiškiausiai, ir tai apima darbą iš namų visą darbo dieną visam laikui,“ – pridūrė jis.

P.Agrawalas pabrėžė, kad norintys toliau dirbti nuotoliniu būdu turės „mokytis ir prisitaikyti“, atsižvelgiant į tai, kad taikyti mišrų darbo režimą „bus daug sudėtingiau“.

P.Agrawalas pasisakė už grįžimą į biurą, teigdamas, kad tai skatina gyvybingą įmonės kultūrą.

Remiantis JAV žiniasklaidos pranešimais, „Google“ šį mėnesį planuoja padėti darbuotojams prisitaikyti prie „hibridinių“ grafikų, kuriuose derinamas darbas nuotoliniu būdu ir biuruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius