Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viešbutis „Panorama“ investuos į plėtrą – iškils gyvenamieji ir verslo pastatai

1965 metais įkurtas Vilniaus viešbutis „Panorama“ kitąmet planuoja intensyvią plėtrą. Viešbutyje atsiras 60 naujų 4 žvaigždučių lygio kambarių, o šalia jo iškils nauji gyvenamosios bei verslo paskirties pastatai, kurių patalpų bendras plotas sudarys 10 tūkst. kv. metrų. Planuojamos investicijos – 12 mln. eurų.
Viešbutis „Panorama“
Viešbutis „Panorama“ / „Panoramos“ nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Atnaujinimo ir statybų darbai prasidės 2017 m. Projekto architektas – Valerijus Starkovskis. „Panoramos“ direktoriaus Rimanto Mikniaus teigimu, plėtra naudos atneš ne tik viešbučiui, bet ir visam Vilniui.

„Nors šiuo metu mūsų klientai daugiausia yra turistai iš įvairių pasaulio šalių, kasmet sulaukiame ir vis daugiau verslo klientų. Planuojame, kad toliau kylant siūlomų paslaugų lygiui tokių klientų skaičiaus augimo tendencija stiprės“, – pranešime cituojamas R.Miknius.

Naujieji verslo pastatai, R.Mikniaus teigimu, bus skirti biurams ir parduotuvėms, o gyvenamuosiuose būstuose kursis namų sostinės centre ieškantys ir patogumą vertinantys gyventojai.

„Stoties rajono veidas netrukus iš esmės keisis, ir norime būti šių permainų priešakyje. Naujieji statiniai suteiks galimybę verslams įsikurti perspektyviame, sparčiai augančiame ir gražėjančiame rajone, o būsto ieškantys gyventojai įvertins kokybiškus kotedžus rajone, kuriame naujų būstų pasiūla iki šiol yra gana menka“, – sako R.Miknius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius