Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus vandenis“ palieka generalinis direktorius Marius Švaikauskas

„Tai, kas turi pradžią, turi ir pabaigą“, – feisbuke ketvirtadienį parašė „Vilniaus vandenų“ generalinis direktorius Marius Švaikauskas, pranešdamas, kad tai paskutinė jo diena šiose pareigose.
Marius Švaikauskas
Marius Švaikauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nusprendžiau palikti „Vilniaus vandenis“, valdyba patvirtino mano prašymą ir šiandien yra paskutinė mano darbo diena čia“, – parašė M.Švaikauskas.

Jo teigimu, „artėjančių švenčių fone darbo kabinete kraunantis daiktus aplanko dvejopas jausmas“.

„Džiaugiuosi palikdamas stabiliai ir pelningai veikiančią įmonę (šie metai „Vilniaus vandenims“ – vieni rezultatyviausių, didžiulis ačiū komandai už tai!). Man svarbu ir tai, kad šiandien atsisveikinu ne šiaip su įmone, kuriai vadovavau pastaruosius 3,5 metų.

Bet su įmone, kuri laikėsi duotų įsipareigojimų akcininkui, visuomenei, išlaikė esminius vartotojų pasitikėjimą įmone lemiančius rodiklius – aukštą paslaugų kokybę ir žemą kainą, sparčiai įgyvendino ambicingą investicinį planą, brėžė aiškią kryptį ateities vandentvarkai ir kasmet vis reikšmingesnius žingsnius žengė veiklos tvarumo, aplinkosaugos srityse.

Tačiau jei apie asmenines patirtis, neslėpsiu, baigiu vieną sudėtingesnių profesinių etapų“, – teigia jis feisbuke.

Anot M.Švaikausko, vadovauti didžiausiai vandentvarkos įmonei šalyje, pateisinti aukštus akcininko, Vilniaus miesto ir jo gyventojų lūkesčius buvęs rimtas iššūkis.

„Palikti „Vilniaus vandenis“ nebuvo lengvas sprendimas, vis tik, jaučiu, kad subrendau vidiniams pokyčiams, naujai krypčiai. Tuo pačiu neabejoju, kad pokyčiai įneš naujų vėjų ir į įmonės gyvenimą“, – dėkodamas kolegoms teigia M.Švaikauskas.

Kaip teigiama bendrovės pranešime, M.Švaikauskas sprendimą palikti įmonę priėmė, paskatintas noro asmeniniams ir profesiniams pokyčiams.

M. Švaikauskas valdybos sprendimu generaliniu direktoriumi buvo paskirtas laimėjęs atvirą konkursą. Jis „Vilniaus vandenims“ pradėjo vadovauti 2018 m. liepą.

Pasak valdybos pirmininko Adomo Bužinsko, „Vilniaus vandenų“ laukia daug labai reikšmingų darbų bei iššūkių: stambių investicinių projektų, padėsiančių gerinti aplinkosaugą ir teikiamų paslaugų kokybę, įgyvendinimas, veiklos efektyvumo stiprinimas, procesų skaitmenizavimas, išmaniojo tinklo diegimas, užtikrinant tvarią bendrovės veiklą ir optimalias kainas vartotojams.

Kol, vykdant atvirą konkursą, bus paskirtas naujasis vadovas, bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinio direktoriaus pareigas laikinai eis Klientų aptarnavimo tarnybos direktorius Saulius Savickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius