TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Vilniaus vandenyse“ – nauja vadovų komanda

Vandentiekio bendrovė „Vilniaus vandenys“ skelbia baigusi formuoti naująją vadovų komandą, kurioje dirbs specialistai, atėję iš LESTO, „Teo“ ir „Lietuvos pašto“ bendrovių.
Nauja „Vilniaus vandenų“ vadovų komanda
Nauja \"Vilniaus vandenų\" vadovų komanda

Bendrovė skelbia, kad į visas „Vilniaus vandenų“ vadovų bei specialistų pozicijas buvo ir tebėra vykdomos viešos atrankos.

„Vilniaus vandenų“ generalinio direktoriaus Aido Ignatavičiaus teigimu, naująją bendrovės vadovų komandą sudarys ilgametę patirtį infrastruktūros, energetikos, telekomunikacijų, finansų ir kitose srityse turintys profesionalai.

„Naujiesiems vadovams, taip pat ir visai įmonei, yra suformuoti tikslai reikšmingai padidinti veiklos efektyvumą, padidinti finansinį skaidrumą ir užtikrinti geresnį klientų aptarnavimą“, – teigė A.Ignatavičius.

Pranešime skelbiama, kad užbaigus šiuo metu vykdomus struktūrinius pokyčius, bendras įmonėje dirbančių žmonių skaičius sumažės daugiau nei penktadaliu, planuojama, jog joje dirbs 745 savo sričių profesionalai.

„Vilniaus vandenų“ gamybos vadovu tapo Virgilijus Žukauskas, turintis ilgametę pokyčių valdymo patirtį energetikos infrastruktūros srityje, bendrovėse LESTO, RST ir „Lietuvos energija“ efektyvinęs ir gryninęs veiklą, mažinęs vadovavimo lygius. Iki 2015 metų Virgilijus vadovavo LESTO Elektros tinklo tarnybai ir buvo generalinio direktoriaus pavaduotojas. Tuometiniame Kauno politechnikos institute jis yra įgijęs inžinieriaus specialybę.

Klientų aptarnavimo tarnybai vadovaus Giedrė Blazgienė, anksčiau vadovavusi „Teo“ Pardavimų plėtros ir palaikymo padaliniui, Strateginių projektų programai, dirbusi įmonės Rinkodaros padalinyje. Giedrė taip pat šešerius metus dirbo banke „Swedbank“, kur vadovavo pardavimų valdymo skyriui bei buvo itin svarbių tarptautinių projektų vadovė. Giedrė Vilniaus Gedimino technikos universitete yra apsigynusi verslo vadybos bakalauro bei magistro laipsnius, taip pat yra studijavusi Portugalijos Minho universitete.

Finansų tarnybos vadovu tapo Martynas Repečka, iki prisijungiant prie „Vilniaus vandenų“ vadovų komandos jis septynerius metus vadovavo „Lietuvos pašto“ Ekonomikos ir finansų departamentui. Martynas taip pat buvo bendrovės „LP Express“ valdybos narys ir verslo analitikos bei plėtros vadovas. Vilniaus universitete Martynas apsigynė Ekonomikos bakalauro bei Finansų magistro laipsnius, taip pat yra baigęs ISM vadybos ir ekonomikos universiteto Strateginio valdymo programą.

„Vilniaus vandenų“ organizacijos vystymo departamentui vadovaus Jolanta Diskaitė, dvejus metus dirbusi LESTO Personalo ugdymo padalinio vadove, o anksčiau ketverius metus dirbusi bendrovės „Finasta“ personalo bei personalo ir administracijos vadove. Savo patirtį Jolanta sukaupė dirbdama ir bendrovių „Philip Morris Baltic“, „Rimi“ bei „Parex bank“ personalo padaliniuose, taip pat vadovaudama neformalaus personalo vadovų klubui. Jolanta Vilniaus Gedimino technikos universitete apsigynė verslo vadybos bakalauro, o Vilniaus universitete – ekonomikos magistro laipsnius.

Bendrovės Komunikacijos skyriui nuo gegužės 16 dienos vadovaus Antanas Bubnelis, iki šių metų sausio vadovavęs „Teo“ Korporatyvinių reikalų padaliniui, anksčiau dirbęs šios įmonės komunikacijos vadovu bei atstovu spaudai. Antanas yra baigęs tarptautinę „Baltic Management Institute“ verslo vadybos EMBA programą, taip pat yra Vilniaus universiteto Ryšių su visuomene studijų magistras.

Naujiesiems vadovams, taip pat ir visai įmonei, yra suformuoti tikslai reikšmingai padidinti veiklos efektyvumą, padidinti finansinį skaidrumą ir užtikrinti geresnį klientų aptarnavimą.

Bendrovės Prevencijos skyriui vadovaus Vidmantas Bruzgys, anksčiau dirbęs LESTO Prevencijos ir kontrolės skyriaus vadovu, taip pat turintis ilgametę patirtį Specialiųjų tyrimų tarnyboje, kur dirbo direktoriaus pavaduotoju. Už korupcijos prevencijos ir kontrolės sistemos Lietuvoje sukūrimą Vidmantas 2013 metais buvo apdovanotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Riterio kryžiumi.

Bendrovės Teisės skyriui vadovaus Gintaras Makšimas, nuo 2010 metų vadovavęs „Lietuvos pašto“ Teisės departamentui, o anksčiau buvo advokatų profesinės bendrijos „In Corpore“ partneris. Gintaras teisės studijas yra baigęs Vilniaus ir Mykolo Romerio universitetuose, taip pat studijavo įmonių strateginį valdybą ISM ekonomikos ir vadybos universitete.

„Vilniaus vandenų“ pirkimų vadovu taps Arūnas Jurgelaitis, turintis penkerių metų patirtį valdant ir efektyvinant įmonių pirkimus. Pastaraisiais metais Arūnas vadovavo bendrovės LESTO Pirkimų dokumentų administravimo grupei bei „Lietuvos energijai” priklausančios bendrovės „Verslo aptarnavimo centras“ Tinklo infrastruktūros pirkimų skyriui. Vilniaus universitete Arūnas apsigynė vadybos ir verslo administravimo bakalauro bei ekonomikos magistro laipsnius, šiuo metu studijuoja ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Vidaus audito vadove tapo Živilė Perednė, ketverius metus dirbusi vidaus audito padaliniuose bendrovėse “Lietuvos energija“, “Lietuvos energijos gamyba“ bei LESTO, taip pat vadovavusi pastarosios įmonės vidaus audito padaliniui. Anksčiau Živilė yra dirbusi konsultante ir ekonomiste bendrovėse „Deloitte Lietuva“ ir „Graderlitas“. Vilniaus universitete Živilė yra baigusi Ekonomikos bakalauro ir magistro studijas, taip pat studijavo Ernst-Moritz-Arndt Greifswald universitete Vokietijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius