Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vytautas Kaunas paskirtas nauju „Klasco“ generaliniu direktoriumi

Nuo penktadienio AB „Klaipėdos jūrų krovinių kompanija“ (Klasco) generaliniu direktoriumi pradeda dirbti Vytautas Kaunas, iki šiol dirbęs „Klasco“ komercijos direktoriumi. Apie tai rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Vytautas Kaunas
Vytautas Kaunas / „Klasco“ nuotr.

Naujai paskirtasis „Klasco“ generalinis direktorius Vytautas Kaunas yra baigęs inžinerijos mokslus Klaipėdos universitete ir įgijęs uosto vadybos magistro kvalifikacinį laipsnį Pasaulio jūriniame universitete (Švedija). V.Kaunas savo karjerą pradėjo 1992 metais VĮ „Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija“, o nuo 2005 metų ėjo „Klasco“ komercijos direktoriaus pareigas. Jis yra Lietuvos jūrų aukštosios mokyklos mokslo tarybos narys.

„Dėkojame p. Audriui Paužai už ilgametį ir nuoseklų darbą vadovaujant vienai strateginių Koncerno „Achemos grupė“ bendrovių. Jis prisidėjo, kad „Klasco“ būtų tarp stipriausių krovos kompanijų Klaipėdos uoste. Tačiau rinka greitai kinta ir konkurencija tampa vis aršesnė, todėl ieškome būdų, kaip bendrovę nukreipti link spartesnio augimo ir plėtros. Tikime, kad naujas vadovas sugebės įvykdyti bendrovei iškeltus uždavinius“, – sakė AB „Klasco“ valdybos pirmininkė Lidija Lubienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius