-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wolt“ padidino įkainius: visus 2021-uosius klientams taikėme laikiną nuolaidą

Pastaruoju metu maisto per „Wolt“ platformą užsisakantys programėlės naudotojai galėjo pastebėti naujovių – minimalus užsakymų krepšelis padidėjo 1 euru, o pristatymas – 0,5 euro. Bendrovės „Wolt Baltics“ vadovė aiškina, kad papildomi pinigai padės įmonei augti ir plėstis.
„Wolt“ kurjerių surengta protesto akcija
„Wolt“ kurjerių krepšys / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Viena dažniausiai naudojamų maisto pristatymo platformų Lietuvoje „Wolt“ neseniai kilstelėjo savo kainas. Minimalaus užsakymo krepšelio suma padidėjo nuo 8 iki 9 eurų. Tai reiškia, kad jeigu kliento pasirinktų patiekalų suma neviršija 9 eurų, jam reikės primokėti skirtumą.

„Wolt Baltics“ generalinė vadovė Baltijos šalyse Liis Ristal 15min komentavo, kad kainos pakėlimas padės įgyvendinti bendrovės planus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Wolt“ kurjeris
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Wolt“ kurjeris

„Visuomet siekiame užtikrinti kuo geresnę aptarnavimo kokybę savo klientams, kurie naudojasi „Wolt“ paslaugomis. Kad galėtume įgyvendinti šią užduotį bei realizuoti savo planus, turime augti ir tobulėti kaip verslas, o tam būtinos papildomos investicijos. Nuoširdžiai tikime, kad mūsų klientai supranta tokio sprendimo priežastis ir tai jiems nesukels nepatogumų“, – teigė įmonės vadovė.

Pokyčiai palietė ir pristatymo įkainius. Maksimali pristatymo kaina pakilo nuo 2,50 iki 3 eurų. Šalia kai kurių restoranų programėlėje nurodyta dar aukštesnė kaina – pavyzdžiui, norint užsisakyti greitojo maisto restorane „McDonald's“, už pristatymą gali tekti mokėti ir 5 eurus. Tiesa, šis restoranų tinklas ir anksčiau pasižymėjo aukštesnėmis pristatymo kainomis.

„Iki šiol galiojusi maksimali pristatymo kaina buvo laikina nuolaida, kurią savo klientams siūlėme visus 2021 metus. Tačiau noriu atkreipti dėmesį, jog maksimalus pristatymo įkainis taikomas tik tuomet, kai atstumas nuo restorano iki kliento yra didesnis nei 2 kilometrai. Jei atstumas yra trumpesnis – pristatymas, kaip įprasta, kainuoja nuo 1,50 iki 2,50 eurų“, – komentavo Liis Ristal.

Rekvizitai.lt duomenimis, UAB „Wolt LT“ 2020 m. gavo 6,38 mln. eurų pajamų ir uždirbo 84,5 tūkst. grynojo pelno.

Šios ir kitų maisto pristatymo platformų rezultatus smarkiai išaugino COVID-19 pandemija – „Wolt LT“ 2020 m. gavo beveik 5 mln. eurų daugiau pajamų nei 2019 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius