-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Xiaomi“ tapo LOGIN 2021 renginio partneriu: išgirskite tuos, kurie kasmet stebina technologijų pasaulį

Technologijų milžinė „Xiaomi“ – oficiali technologijų ir inovacijų festivalio LOGIN partnerė. Kaip ir kasmet viena svarbiausių LOGIN 2021 krypčių – technologijos, tad „Xiaomi“ būdama viena iš išmaniųjų įrenginių rinkos lyderių, džiaugiasi galėdama prisidėti prie inovatyvių ir kokybiškų sprendimų kiekvieno kliento kasdienėje veikloje.
LOGIN 2020
LOGIN 2020 / Domanto Pipo nuotr.
Temos: 2 „Xiaomi“ Login

Jau 15 metus vykstantis didžiausias Baltijos šalyse inovacijų festivalis šiemet bus toks, kokio dar nematėte: 5 renginio dienos, 55 valandos turinio ir apie 150 pranešėjų iš Lietuvos bei užsienio. Atsižvelgiant į susiklosčiusią situaciją, festivalis šiais metais bus rengiamas saugiai: gegužės 24-28 dienomis visa Lietuva ir ne tik festivalio pranešimus visiškai nemokamai galės stebėti tiesioginių transliacijų metu dviejuose didžiausiuose Lietuvos portaluose – Delfi.lt ir 15min.lt.

„„Xiaomi“ kasdien ieško naujų dirbtinio intelekto ir kitų technologijų panaudojimo galimybių savo kuriamuose įrenginiuose, kurie žmogaus kasdienybę palengvina, padaro įdomesne ir inovatyvesne. Lietuvos vartotojai dažniausiai naudojasi mūsų išmaniaisiais dulkių siurbliais, paspirtukais, telefonais, išmaniosiomis apyrankėmis ir kitais laisvalaikio įrenginiais. Tačiau būdami pasaulinio lygio gamintoju esame lyderiai žymiai platesnėje inovatyvių daiktų rinkoje. LOGIN dalyviams galėsime papasakoti ne vieno jiems įprasto daikto ateities vystymo scenarijų, o per ateinančius 10 metų „Xiaomi“ investuos 10 mldr. dolerių į elektrinių transporto priemonių gamybą – kas šiandien yra absoliutus klimato kaitos stabdymo prioritetas“, – pasakoja Vaidotas Kutra, „ALSO Lietuva“, oficialaus „Xiaomi“ distributoriaus Baltijos šalyse, direktorius.

„ALSO Lietuva“ nuotr./Vaidotas Kutra
„ALSO Lietuva“ nuotr./Vaidotas Kutra

LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė pabrėžia, kad festivalio dalyvis yra itin žingeidus ir reiklus: „LOGIN svarbiausia – turinys, tad mūsų partneriams tai taip pat absoliutus prioritetas. Jiems labai svarbu komunikuoti žinutes, kurių laukia auditorija. Drauge su „Xiaomi“ sukursime įdomaus turinio apie tai, kaip kasdien naudojamuose įrenginiuose taikomos technologijos pakeis mūsų gyvenimus, kokia bus telefonų rinkos evoliucija ir kaip prie to prisidės vis tobulėjantis dirbtinis intelektas“.

Gegužės 24-28 dienomis, atsidaręs transliacijos langą Delfi.lt arba 15min.lt portaluose, kiekvienas LOGIN dalyvis matys vieną pagrindinį turinio ekraną ir kelis mažesnius, po kelias valandas truksiančius ir ne kasdien vyksiančius specializuotus renginius. Festivalis išlaikys keturių renginių konceptą: penkias dienas dalyviai matys tarpusavyje besikeičiantį keturių renginių turinį.

LOGIN festivalyje bus sukurtos 55 valandos įkvepiančio turinio. LOGIN pranešėjai kalbės labiausiai visuomenėje šiuo metu eskaluojamomis temomis, tokiomis kaip vakcinų kūrimas, digitalizacijos paveikta psichinė sveikata, tvarumas, rinkodaros ir prekių ženklų kūrimo inovacijos, šiuolaikinis menas ir kultūra, dirbtinio intelekto sukuriamos galimybės, mokslo inovacijos, vis augantis kibernetinis pavojus ir kitos aktualios temos apie tai kaip pasaulis gyvens rytoj.

„LOGIN Smart Innovators powered by Xiaomi“ renginio pranešėjų sąrašą ir programą bus galima rasti LOGIN svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius