Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdulkėjusį vadovo kostiumą vėl traukiantis R.Masiulis: aršus auditorius, galintis būti taikos balandžiu

Roko Masiulio kelias viešajame valstybės gyvenime buvo gausus spalvingų įvykių – jis buvo ir negailestingas korupcijai vadovas, ir taikos balandis mokytojų prieš kelerius metus užimtoje Švietimo ministerijoje. Padarius pertrauką nuo aukščiausio lygio pareigų, giliai tikinčiam krikščioniui tenka pūstis dulkes nuo kostiumo – nuo vasario pabaigos jis vadovaus Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatoriui „Litgrid“.
Rokas Masiulis
Rokas Masiulis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

51-erių R.Masiulis per pastarąjį dešimtmetį vadovavo ir valstybės valdomai „Klaipėdos naftai“, ir dirbo ministru dviejose Vyriausybėse.

Viešumoje išskirtinai ramus ir dalykiškas specialistas pelnė aukščiausios prabos vadovo įvaizdį, tačiau dalis dėl jo sprendimų turi ir nuoskaudų.

Dabar jam teks vadovo kėdė „Litgrid“, pastaruoju metu dažnai minimam diskusijose dėl Astravo atominės jėgainės elektros patekimo į Lietuvą ir atsakingam už vieną didžiausių nepriklausomos Lietuvos istorijoje energetikos projektų – elektros tinklų sinchronizaciją su Vakarų Europa.

„Daugiau nei 20 metų patirtis vadovaujamose pareigose energetikos, transporto ir ryšių, audito ir konsultavimo srityse. Motyvuoja personalą profesionaliu ir taktiniu vadovavimo stiliumi ir yra įgudęs kaip įmanoma įtraukti kiekvieną darbuotoją į organizacijos tikslų pasiekimą.

Turi platų ir sisteminį požiūrį į problemų ir iššūkių sprendimus tiek organizacijos viduje, tiek valstybės lygmeniu. Organizuotas, lojalus ir pozityvus lyderis netgi stresinėse situacijose“, – taip save socialiniame tinkle „Linkedin“ apibūdina R.Masiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius