Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 07 /12:16

Šalia Vilniaus esančių rajonų gyventojai tvyrant speigui buvo likę be elektros

Trakų rajone esančio Valų kaimo ir Trakų Vokės gyventojai per šeštadienio speigą buvo likę be elektros. Apie tai, kad spaudžiant – 23 laipsnių šalčiui dalis šių rajonų gyventojų neturi elektros, šilumos ir net vandens 15min pranešė skaitytojai. Pranešama, kad elektros tiekimas gyventojams buvo atkurtas 11.20 val.
Elektra
Elektra / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Įdomu, kodėl eilinį kartą Vokės ir Valų rajonai prie -23 šalčio liko be elektros. Atjungimai buvo ir vakar. Žmonės sėdi be vandens, šilumos ir elektros“, – elektroniniame laiške skundėsi skaitytoja.

Jai antrino ir Valų kaimo gyventojas Vilmantas Slančiauskas.

„Už lango – 20 laipsnių. Dėl to gedo ir genda šildymo įrangos elektronika, kompiuterinė ir kita įranga. Neveikia šildymo krosnių siurbliai, geoterminiai šildymai ir t.t“, – tikino V.Slančiauskas ir pridūrė, kad, jo žiniomis, be elektros likusi ir dalis Grigiškių rajono.

Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) Komunikacijos skyriaus vadovė Renata Gaudinskaitė tikino, kad gedimas bus pašalintas iki šeštadienio pietų.

„Gedimas yra 10 kilovoltų įtampos elektros linijoje. Vakar buvo pastebėtas trumpalaikis gedimas, o šiandien pasikartojo. Dabar yra tvarkoma ir iki dvyliktos valandos gedimą planuojama pašalinti“, – 15min teigė R.Gaudinskaitė.

Anot ESO atstovės, elektros tiekimas nutrūko dėl šalčio ir smarkiai išaugusių elektros tinklo apkrovų.

R.Gaudinskaitė taip pat ragino elektros vartotojus atnaujinti savo kontaktinius duomenis, kad informaciją apie gedimus ir ar planuojamas elektros atjungimus dėl remonto darbų žmonės gautų telefonu arba elektroniniu paštu.

„Trakų Vokėje ir Valuose yra daugiau nei 1450 žmonių, kurie gavo informaciją apie šitą įvykį“, – sakė ESO Komunikacijos skyriaus vadovė.

„Atsiprašome gyventojų už patirtus nepatogumus. Ieškosime sprendimų, kaip padidinti elektros tiekimą šiuose rajonuose“, – teigė ESO atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius