Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėl keisis bendrovės „Klaipėdos vanduo“ vadovas

Du mėnesius AB „Klaipėdos vanduo“ laikinuoju generaliniu direktoriumi dirbęs Alenas Gumuliauskas paprašė bendrovės valdybos atleisti jį iš šių pareigų savo noru.
Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ laikinasis vadovas Alenas Gumuliauskas
Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ laikinasis vadovas Alenas Gumuliauskas pasiprašė atleidžiamas iš pareigų / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

„Sulaukiau įdomaus pasiūlymo nuolatiniam darbui užsienyje. Negaliu jo suderinti su dabartinėmis laikinomis pareigomis Klaipėdoje, todėl tenka pasitraukti, deja. Žinote kaip būna – žmogus planuoja, Dievas juokiasi“, – sprendimo motyvus aiškino Alenas Gumuliauskas.

Atsistatydinęs iš laikinojo vadovo posto A. Gumuliauskas ir toliau liks AB „Klaipėdos vanduo“ valdybos nariu.

Bendrovės valdyba patenkino A. Gumuliausko prašymą. Nuo 2020 m. sausio 17 dienos į laikinojo generalinio direktoriaus pareigas paskirta ilgametė bendrovės darbuotoja Pardavimų departamento direktorė Eglė Alonderienė.

AB „Klaipėdos vanduo“ valdyba padėkojo A. Gumuliauskui, kad jis sutiko vadovauti bendrovei tokiu sudėtingu metu, kai reikėjo užbaigti finansinius metus ir rengtis naujiems, pradėti vykdyti reformas bendrovėje, kurios yra neišvengiamos ir bus tęsiamos.

Valdybos pirmininkės Reginos Derkintytės-Kaupienės teigimu, naujam laikinajam vadovui irgi gali tekti padirbėti apie 2 mėnesius.

„Nuolatinio generalinio direktoriaus konkurso procedūros vyksta sklandžiai, tikėtina kad dar vasario mėnesį paaiškės, kas taps naujuoju bendrovės vadovu. Bet privaloma specialiųjų tarnybų patikra ir įdarbinimo formalumai paprastai užtrunka ne mažiau mėnesio. Valdybos nariai vienbalsiai sutarė, kad be administracijos vadovo tokiam laikotarpiui bendrovė likti negali“, – sakė R. Derkintytė-Kaupienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius