Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

13 mln. eurų laimėjusio vilniečio pėdsakais: koks jausmas laimėti ir kaip nepamesti galvos?

Iš dangaus nukritę pinigai, o ypač dideli, gali susukti galvą kiekvienam. Lietuvoje pastaruoju metu aptarinėjama vilniečio sėkmės istorija – jis loterijoje „Vikinglotto“ laimėjo „aukso puodą“ su daugiau nei 13 milijonų eurų. Šis laimėjimas didžiausias per beveik 30 loterijų organizavimo metų ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. Tad kokių patarimų loterijos milijonieriui turi psichologai ir finansų konsultantai?
Pinigai
Pinigai / „Fotolia“ nuotr.

Tokius pinigus laimėjusį žmogų gali užklupti pačios netikėčiausios emocijos, todėl loterijų organizatoriai laimėtojams padeda pasiūlydami psichologo ar finansų konsultanto paslaugas.

Tuo siekiama užtikrinti, kad laimėti pinigai iš tiesų suteiktų laimės, o ne nulemtų asmenines ar net šeimos tragedijas.

Kaip nepamesti galvos? Ar mesti darbą? Kaip neiššvaistyti laimėjimo ir susikurti gerovę ne tik sau, bet ir savo vaikams ar vaikų vaikams?

Labai blogų dalykų gali nutikti su žmogumi, kuriam nebelieka apie ką svajoti, kai per akimirką galima visas svajones pasiekti.

Pirmiausia – neskubėti, sakė 15min kalbinti specialistai.

Koks jausmas laimėti 13 milijonų?

„Labai sveikinu laimėtoją, bet kviečiu pasirūpinti savimi“, – sakė Lošimų priežiūros tarnybos psichologas Olegas Mackevičius, reaguodamas į vilniečio sėkmę.

Pasak specialisto, pirmiausia, akivaizdu, loterijų laimėtojus apima itin didelis džiugesys, tačiau taip pat galima susidurti su netikėjimu, kol prizas dar neįkritęs į banko sąskaitą ar nesusisiekė loterijos organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius