Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banko kortelės mokyklų valgyklose – ką apie tai galvoja moksleiviai?

Mokslo metų pradžioje kalbėta apie galimybę mokyklų valgyklose atsiskaityti banko kortelėmis. Ką apie tai mano moksleiviai? Ar tai būtų naudinga ir patogu?
Mokiniai
Mokiniai / 123RF.com nuotr.

Milda M.

Atsiskaitymas mokyklos valgyklose banko kortele būtų labai reikalingas ir patogus. Grynieji pinigai valgyklose labai nepatogu. Mokėdami grynaisiais mes praleidžiame daugiau laiko eilėse, pasitaiko, kad pamiršti grynuosius, nes parduotuvėse atsiskaitai banko kortele, tuomet turi prašyti draugų paskolinti grynųjų, o skolą jiems pervedi į banko sąskaitą, kitaip pavalgyti mokykloje nepavyks. Aš esu linkusi atsiskaityti banko kortele, tai yra greitesnis ir patogesnis būdas, o ir pinigai stovint parduotuvės ar valgyklos eilėje neišsibarsto į visas puses.

Radvilė K.

Galimybė atsiskaityti banko kortele valgyklose būtų naudinga, tai greitesnis ir patogesnis būdas. Kiekvieną dieną nebereikėtų rūpintis grynaisiais pinigais, o ir eilės judėtų greičiau. Pati visur esu linkusi atsiskaityti kortele, tad ši galimybė palengvintų ne tik mokinių, bet ir valgyklos darbuotojų kasdienybę.

Edvinas Zovė

Tai yra itin reikalinga ir naudinga. Tiek aš, tiek mano klasiokai dažnai valgome mokyklos valgykloje ir ne visada turime grynųjų. Banko kortelė būtų patogus būdas atsiskaityti už maistą valgyklose, nes nereikėtų nešiotis grynųjų ar ieškoti būdų, kaip išsigryninti iš banko sąskaitos būnant mokykloje.

Aš manau, kad tai būtų labai patogu ir greita naudojant bekontaktį mokėjimo būdą tiek valgyklos darbuotojams, tiek mokiniams, skubantiems pavalgyti per ilgąją pertrauką. Procesas vyktų greičiau, eilės mažėtų. Aš šiuo metu atsiskaitau grynaisiais, bet rinkčiausi banko kortelę, jei tokia galimybė būtų.

Karolina Ž.

Pernai, kai priklausiau savo mokinių savivaldai, mūsų komanda mokykloje iškėlė šį klausimą. Idėja labai greitai pasklido per visą mokyklą ir diskusija kilo viena po kitos. Tada gavome galimybę sumanyti idėją, kuri neviršytų 300 Eur. Viena iš klasių būtent ir sugalvojo atsiskaitymo banko kortele valgykloje idėją, deja, nebuvo surinkta pakankamai balsų jai įgyvendinti.

Kiek vėliau šią idėją pradėjome girdėti ir iš kitų rajono mokyklų. Mokiniai kalba, vadinasi, poreikis yra. Manau, ir kai kurie mokytojai mieliau atsiskaitinėtų banko kortele, jeigu tik būtų galimybė.

Eilės galbūt nesumažėtų, tačiau atsiskaitymas valgykloje būtų greitesnis ir patogesnis.

Pati esu linkusi atsiskaitinėti banko kortele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius