Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
01 08 /10:33

„Investuoti paprasta“: Jekaterinos paskutinė metų investicija – į „Ignitis“

„Investuoti paprasta“ projekto metu išsikėlusi tikslą vidutiniškai uždirbti 15 proc. metinę grąžą paskutinę 2023 metų investiciją J.Govina nukreipė į Baltijos šalių biržoje listinguojamą įmonę.
Jekaterina Govina
Jekaterina Govina / 15min iliustracija

Straipsnių cikle „Investuoti paprasta“ dvi investuotojos – Jekaterina Govina ir Rena Saribekian – kas mėnesį skiria po 100 eurų vadovaudamosi skirtingomis strategijomis.

Jekaterinos sprendimas yra aktyvi investavimo strategija turint tikslą vidutiniškai uždirbti 15 proc. metinę grąžą. Tuo tarpu Rena pasirinko pasyvią investavimo strategiją turėdama tikslą vidutiniškai uždirbti 10 proc. metinę grąžą.

Daugiau apie projektą skaitykite čia: Naujas projektas 15min portale – „Investuoti paprasta su Jekaterina ir Rena“.

Jekaterina: baimės dėl 2023-ųjų buvo pernelyg išpūstos

Metų pabaiga yra puikus laikas stabtelėti, suvesti balansą įvairiose gyvenimo srityse ir pagalvoti kas ėjosi gerai, o kur kitais metais galbūt reikėtų pokyčių. Ir nors Naujųjų metų pasižadėjimų galiojimo laikas nėra ilgas (statistiškai vos kas trečias žmogus įgyvendina bent vieną iš savo naujametinių pasižadėjimų), tam tikra savo įpročių ir veiksmų revizija vis vien yra į naudą.

Investavimo sritis – ne išimtis. Dabar atsigręžiant į nieko gero nežadėjusius 2023 metus, atrodo, kad tos baimės buvo pernelyg išpūstos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius