-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

INVL fondas papildomai pritraukė 8 mln. JAV dolerių

Vienos didžiausių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ priklausančios bendrovės „INVL Asset Management“ įsteigtas „INVL Partner Global Infrastructure Fund I“, kuris investuoja į į pasaulinio lygio valdytojo infrastruktūros objektų fondą, papildomai pritraukė 7,9 mln. JAV dolerių.
JAV doleriai
JAV doleriai / 123RF.com nuotr.

Iš viso fondas jau pritraukė 37,5 mln. JAV dolerių, o jam pinigus patikėjo 89 investuotojai, teigiama „INVL Asset Management“ pranešime.

„Platinimo rezultatai rodo, kad Baltijos šalių investuotojai naudojasi alternatyvia idėja investuoti į pasaulinio lygio fondus, į kuriuos dėl aukštų finansinių reikalavimų įprastai patekti jiems būtų sudėtinga“, – pranešime sakė „INVL Asset Management“ Privataus kapitalo padalinio vadovas Vytautas Plunksnis.

INVL nurodė, kad investavimo į infrastruktūros objektus strategija yra paremta ilgo laikotarpio investavimu ir aukštos kokybės infrastruktūros objektais Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) valstybėse narėse. Didžiąją dalį portfelio sudaro tokie objektai kaip mokami keliai, produktotiekiai, oro ir vandens uostai, produktų terminalai.

Minimali investavimo į „INVL Partner Global Infrastructure Fund I“ suma siekia 145 tūkst. JAV dolerių. Bendra fondo veiklos trukmė – 50 metų, tačiau investuotojams numatomos ankstesnio investicijos realizavimo galimybės.

„Invalda INVL“ akcijos kotiruojamos „Nasdaq“ Vilniaus biržos Papildomajame prekybos sąraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius