„INVL Technology“ antrinių įmonių darbuotojai galės įsigyti jų akcijų

Investicijų į informacinių technologijų verslus bendrovės „INVL Technology“ antrinių įmonių „NRD CS“, „NRD Companies“ ir „Novian“ darbuotojai įgijo teisę neatlygintinai arba už simbolinę vieno euro kainą įsigyti ne daugiau kaip 10 proc. savo įmonės akcijų, pirmadienį pranešė „INVL Technology“.
Grynieji eurai
Grynieji eurai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Akcijos Verslas

Be to, „FINtime“ darbuotojai galės įsigyti iki 1 proc. „INVL Technology“ akcijų.

„INVL Technology“ akcininkai pirmadienį patvirtino patikslintas akcijų opciono sąlygas. Jos atsirado patikslinus dar 2021 metais nustatytų opcionų sąlygas, pagal kurias akcijos įgyjamos tik neatlygintinai ir tik 2027-aisiais.

„Akcijų opcionų programa kaip darbuotojų motyvavimo priemonė „INVL Technology“ įmonėse taikoma nuo 2020 metų. Viena iš programų yra susieta su darbuotojų asmeniniais metiniais tikslais, kita – su bendrovių ilgalaikiu vertės augimu ir grąžos akcininkams sukūrimu“, – pranešime sakė „INVL Technology“ vadovaujantysis partneris Kazimieras Tonkūnas.

Akcininkai taip pat pritarė siūlymui pasinaudoti naujomis Akcinių bendrovių įstatymo pataisomis ir atsisakyti bendrovėje stebėtojų tarybos bei jos narių atlygio politikos, tačiau numatant galimybę sudaryti bendrovės patariamąjį komitetą.

„INVL Technology“ valdo kibernetinės saugos bendrovę „NRD Cyber Security“, programavimo ir IT infrastruktūros įmonių grupę „Novian“, verslo klimato gerinimo ir e. valdymo srityje – „NRD Companies“ įmones.

„INVL Technology“ kotiruojama biržos „Nasdaq Vilnius“ papildomame sąraše, ją valdo bendrovė „INVL Asset Management“. „INVL Technology“ investicijos bus realizuotos iki 2026 metų liepos 14 dienos ir lėšos išmokėtos akcininkams, o fondas baigs veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius