TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 11 22

„Juodojo penktadienio“ išpardavimai gali nustebinti ne vieną: megztinis už 1 eurą, televizorius – už 35 eurus

Nors „Juodasis penktadienis“ yra lapkričio 24-ąją, kai kur išpardavimai prasidėjo penktadieniui dar neatėjus. Daugelyje vietų siūlomos 50 proc. nuolaidos, tačiau dalis prekeivių nusprendė išties nustebinti klientus sumažindami kainas net 90 proc., o kai kur prekių galima įsigyti ir po 1 eurą.

Pasiūlymų skaičius – rekordinis

Prekybos centro internete „Varle.lt“ klientai nuolaidas mato jau nuo pirmadienio, lapkričio 20-osios, tad tai net visa „Juodoji savaitė“, į kurią įtrauktas ir lapkričio 27-osios „Kibernetinis pirmadienis“.

„Varle.lt“ komercijos vadovas Justinas Kaušinis pasakoja, kad akcijų skaičiai – įvairūs, tačiau yra pasiūlymų net su 90 proc. nuolaidomis. Toks didelis kainos sumažinimas taikomas kai kurioms apšvietimo ar gartraukių kategorijoms, telefonų aksesuarų prekėms.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./„Varlė.lt“
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./„Varlė.lt“

„Šiuo metu stengiamės pasiūlyti maksimaliai geras kainas visoms prekių grupėms. Dėl to komercijos skyrius pradeda dirbti dar spalio pradžioje, su gamintojais derasi dėl maksimalių nuolaidų“, – 15min komentavo J.Kaušinis.

Tuo metu „Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kirstina Liškauskaitė 15min teigė visų „Juodojo penktadienio“ staigmenų kol kas dar negalinti atskleisti, bet žada, kad penktadienį pasiūlymų skaičius bus rekordinis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Pigu.lt parduotuvė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Pigu.lt parduotuvė

Klientai su specialiais pasiūlymais galės įsigyti žaislų, kvepalų, elektronikos prekių. Pasak pašnekovės, būtent šios prekių kategorijos prieškalėdiniu laikotarpiu yra ypač populiarios.

„Lankytojų laukia ne tik žemos kainos, bet ir papildomos vertės, tarp kurių ir nemokamas prekių pristatymas“, – paminėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius