Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip smulkiajam verslui auginti prekybą internetu?

Prasidėjus pelningiausiam metų laikotarpiui verslininkai turėtų atkreipti dėmesį, ar jų siūlomi atsiskaitymo būdai yra patogūs klientams tiek fizinėse, tiek elektroninėse parduotuvėse. Taupantiems savo laiką, el. parduotuvės Kalėdų metu tampa patraukliausiu apsipirkimo būdu. Pirkėjai renkasi pirkti internetu dėl geresnės kainos pasiūlymų ir galimybės greitai ir paprastai įsigyti savo norimus produktus ar paslaugas. Tad kaip smulkiajam ir vidutiniam verslui auginti prekybą internetu ir neprarasti nei vieno kliento šiuo intensyviu periodu?
Mokėjimo kortelė
Mokėjimo kortelė / Projekto partnerio nuotr.

Išnaudokite socialinius tinklus

Socialiniai tinklai tampa ne tik įrankiu socialiniams ryšiams kurti, bet vis dažniau jais pradedama naudotis kaip vienu iš pardavimo kanalų. Galimybė įsidiegti mokėjimų nuorodą į savo el. parduotuvę ir socialinius tinklus suteikia dar lankstesnį būdą atlikti pardavimus el. erdvėje.

„Naudojantis „myPOS“ verslai gali sugeneruoti fiksuotos kainos mokėjimo mygtuką ir leisti klientams atlikti mokėjimą vienu paspaudimu. Šį sprendimą galima įsidiegti į el. parduotuvę, parduotuvę socialiniuose tinkluose ir į naujienlaiškius. Galimybė pasiūlyti susimokėti už prekę keliuose skirtinguose prekybos kanaluose stipriai padidina potencialių klientų skaičių“, – aiškina D. Jankauskas.

Smulkiajam verslui prieinamas sprendimas

Smulkieji verslininkai savo el. parduotuvėje dažnai neturi patogios prekių krepšelio funkcijos, todėl norint atsiskaityti, reikia daryti mokėjimo pavedimą, o tai papildomai apsunkina vartotoją.

„Smulkiajam ir vidutiniam verslui suteikiame galimybę įsidiegti integruotą „myPOS Checkout“ įskiepį savo el. parduotuvėje ir iškart turėti patogią mokėjimų krepšelio funkciją, kai atsiskaitymas vyksta tiesiog el. parduotuvės sistemoje. Įprastai ši paslauga yra gana brangi, tam reikia specialaus programavimo, tačiau naudojantis „myPOS“ šį sprendimą nesudėtinga įsidiegti, prekybininkai nemoka jokio fiksuoto mokesčio – tik tuomet, kai gauna pajamas už parduotas prekes“, – teigia Donatas Jankauskas, „myPOS“ vadovas Lietuvoje.

Projekto partnerio nuotr./„myPOS“ mokėjimų aparatas
Projekto partnerio nuotr./„myPOS“ mokėjimų aparatas

Prioritetas – saugumas

Šiandien smulkaus ir vidutinio verslo atstovai gali vykdyti elektroninės bankininkystės pardavimus be jokių papildomų įrenginių ar programų. Prekybininkai, įsidiegę mokėjimo nuorodos galimybę, gali sugeneruoti saugaus mokėjimo nuorodą ir nusiųsti ją visame pasaulyje esantiems klientams elektroniniu paštu kartu su sąskaitomis arba sąskaitomis faktūromis.

„myPOS“ leidžia sugeneruoti mokėjimo nuorodą bet kuriame kompiuteryje, papildomai neįsidiegiant jokių aplikacijų. Tai reiškia, kad bet kuriuo kompiuteriu galima naudotis kaip bankinių kortelių terminalu, tam reikia tik interneto ryšio. Siūlome vieną sistemą visiems mokėjimo būdams priimti internetu iš viso pasaulio“, – sako D. Jankauskas.

„myPOS“ iniciatyva „Mokėk kortele visur“ žmonės kviečiami registruoti vietas, kuriose nėra galimybės atsiskaityti kortele, ir prisidėti prie verslo skaidrinimo Lietuvoje. Registruoti įmones galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius