Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konferencija „2INNOVATE”: nėra naujovių – nėra verslo

Lapkričio 20 d. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete rengiamoje konferencijoje „2INNOVATE: DECODING ENTREPRENEURSHIP“ Lietuvos ir tarptautinės įmonės dalinsis savo sukurtomis ir sėkmingai taikomomis verslo valdymo bei rinkodaros naujovėmis. Keliolika inovacijomis savo veikloje besiremiančių bendrovių pristatys skirtingą patirtį sprendžiant tuos pačius iššūkius: produktų, paslaugų bei visame pasaulyje konkurencingų prekių ženklų kūrimą.
Paskaita ISM
Paskaita ISM

Dalyvavimas konferencijoje „2INNOVATE: DECODING ENTREPRENEURSHIP“ yra nemokamas. Greta praktinių inovacijų taikymo pavyzdžių, renginyje didelis dėmesys bus skiriamas verslumo skatinimui ir naujų idėjų vertei.

„Sėkmingus verslus vienija stipri verslumo kultūra ir kūrybiškas naujovių taikymas. Visų keliai į sėkmę yra skirtingi, tačiau turi bendrą kryptį. Ją parodysime atskleisdami skirtingų įmonių patirtį, sukauptą sprendžiant tuos pačius iššūkius. Nėra naujovių – nėra verslo ”, – sako ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius doc. dr. Alfredas Chmieliauskas.

Inovacijas keičiančias miestų gyvenimą pristatys elektrinį miesto transportą kurianti bendrovė „Vėjo projektai” bei automobilių nuomos paslaugos „CityBee” atstovai.

Pasak jo, svarbu suprasti, kad ši taisyklė galioja ne tik startuoliams, ja privalo vadovautis ir tradiciniai verslai.

Kiekvieną iš konferencijos temų atskleis įmonių duetai. Inovacijas keičiančias miestų gyvenimą pristatys elektrinį miesto transportą kurianti bendrovė „Vėjo projektai” bei automobilių nuomos paslaugos „CityBee” atstovai.

Biotechnologijomis paremtų produktų kūrimo ypatumus nagrinės Lietuvos gamintojai „BIOK laboratorija“ ir „ProBioSanus“. Lietuviškų maisto prekių ženklų vystymo patirtimi dalinsis „Chocolate Naive” ir „Biržų duona”. Naujausius tarptautinės rinkodaros ir vadybos sprendimus gvildens „Western Union” ir „Thermo Fisher Scientific Baltics“.

Apibendrinantis renginio akordas – pasaulinio garso fiziko hab. dr. Kęstučio Pyrago pranešimas apie chaoso valdymą. K. Pyrago chaoso valdymo atradimus savo darbuose cituoja ir jais remiasi tūkstančiai mokslininkų dirbančių įvairiose srityse. Jo chaoso valdymo metodas, pasaulyje taip ir vadinamas „Pyragas Method”, naudojamas pramonėje, medicinoje, finansų valdyme, pavyzdžiui, centriniuose bankuose ir kitose srityse. Renginyje taip pat vyks 3D idėjų kūrybinis perfomansas su vienu iš startuolio „Toyze” įkūrėju Viliumi Rinkūnu ir maestro Donatu Katkumi bei šv. Kristoforo kamerinio orkestro muzikantais.

Konferencija „2INNOVATE: DECODING ENTREPRENEURSHIP“ yra Tarptautinės verslumo savaitės (ang. Global Entrepreneurship Week) dalis. Pasaulinės iniciatyvos organizatoriai siekia įkvėpti jaunus žmones imtis iniciatyvos, skatina patyrusius verslininkus dalintis savo įgūdžiais, kviečia politikos bei valdžios atstovus įsitraukti į verslumo skatinimą.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas yra oficialus šios savaitės atstovas Lietuvoje. Konferencija taip pat apibendrina kartu su Lietuvos pramoninkų konfederacija, Lietuvos inovacijų centru bei Vilniaus dailės akademija rengtą projektą „Inovacijų vadyba ir ekonomika“, kurio metu apie inovacijas ir kūrybingumą mokėsi daugiau nei 100 Lietuvos įmonių atstovai.

Daugiau informacijos ir nemokama registracija www.ism.lt/2innovate.
Logotipas/es
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius