Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos oro uostų pardavimo vadovė B.Paškevičiūtė: „Stop“ ženklas yra tik mūsų galvose“

Visai aviacijai 2020 metai buvo didžiausių iššūkių laikotarpis per visą jos istoriją, keleivių srautai ir skrydžių skaičiai mažėjo, valstybės taikė vis skirtingus ribojimus keliautojams ir nors praėjusi vasara rodė atsigavimo ženklus, tačiau nestabilumas grįžo jau tų pačių metų rudenį. Šiame sūkuryje nuo pat pradžių buvo ir Lietuvos oro uostai. Vis dėlto neeilinė krizė tapo ir galimybe – ieškoti netradicinių būdų generuoti pajamas, pritraukti žmones, organizuoti renginius savo teritorijų viduje ir net būti matomais visame pasaulyje. Apie šio laikotarpio iššūkius Lietuvos oro uostams ir galimybėms organizuoti įvairius renginius juose LOGIN 2021 konferencijos metu savo įžvalgomis su žiūrovais pasidalins oro uostų pardavimo vadovė Beatričė Paškevičiūtė.
Vestuvės Vilniaus oro uoste
Vestuvės Vilniaus oro uoste / Asmeninio archyvo nuotr.

„Prieš pusantrų metų prisijungiau prie Lietuvos oro uostų ir tapau atsakinga už VIP terminalo ir konferencijų centro paslaugas bei visus renginius, kurie vyksta Vilniaus oro uoste. Jau tada mano vienas pagrindinių tikslų buvo – parodyti oro uosto gyvenimą iš arčiau. Ką tai reiškia? Ogi platesnį požiūrį į oro uosto veiklą bei turimą infrastruktūrą – čia ne tik gali skraidyti lėktuvai, bet ir gali būti organizuojamos įvairių prekių ženklų fotosesijos, filmavimai, nestandartiniai projektai, renginiai, ir kas tik šauna į galvą, jeigu tai atitinka visus saugumo reikalavimus“, – pasakoja Beatričė Paškevičiūtė.

Asmeninio archyvo nuotr./Kino teatras Vilniaus oro uoste
Asmeninio archyvo nuotr./Kino teatras Vilniaus oro uoste

Anot jos, įvairių reklaminių projektų, filmavimų, renginių priešpandeminiame oro uostų gyvenime tikrai netrūko ir atrodė, kad tikslą bent iš dalies pavyko greitai įgyvendinti – klientai atrado, jog oro uostuose renginiai vos ne savaime tampa įdomesni, labiau įtraukia, suteikia retai kur kitur sutinkamos aviacijos romantikos. Tačiau tada atėjo 2020 metų COVID-19 pandemija.

„Pandemijos pirmuosius ženklus turbūt pirmieji pamatėme dar praėjusių metų vasarį, o jau po mėnesio – visi buvome karantine. Keleivių beveik nebėra, jokie renginiai nevyksta, o oro uostai turėjo greitai prisitaikyti prie naujos realybės. Tuomet atrodė, kad tai per didelis iššūkis mums visiems – juk nežinojome, su kuo susidūrėme ir kaip su tuo kovoti. Vis dėlto neapibrėžtumas truko neilgai ir jau po kelių mėnesių mes su partneriais oro uosto perone suorganizavome pirmąjį tokį autokino teatrą po atviru dangumi. Tai tikrai buvo įrodymas, kad net didžiausioje krizėje galima surasti jėgų, išsisukti ir net nustebinti savo originalumu pasaulį“, – prisimena Lietuvos oro uostų pardavimo projektų vadovė B.Paškevičiūtė.

Apie tai, kaip Lietuvos oro uostai tapo atviresniais originalioms renginių idėjoms, kaip išnaudojama nestandartinė infrastruktūra renginiams bei projektams, kaip pavyko prisitaikyti prie pandemijos iššūkių – išgirsite Lietuvos oro uostų pardavimų vadovės B.Paškevičiūtės pranešime „Kaip laimėti bėgimo maratoną su „kerzais“?“ gegužės 27 d. „LOGIN Game changers powered by Pigu.lt” renginyje „Creativity” sesijoje nuo 9 val.

Asmeninio archyvo nuotr./Drive-in paroda Vilniaus oro uoste
Asmeninio archyvo nuotr./Drive-in paroda Vilniaus oro uoste

LOGIN 2021 konferencija šiemet vyks virtualioje erdvėje – bus transliuojama nemokamai Delfi ir 15min portaluose. Renginys vyks net 5 dienas ir žiūrovams pateiks daugiau kaip 55 valandas įdomaus, įtraukiančio turinio. LOGIN 2021 metu patirtimi bei įžvalgomis dalinsis daugiau kaip 150 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių. Su visais pranešėjais galite susipažinti čia ir savo darbo kalendoriuose pasižymėti tuos pranešimus, kurių laukiate labiausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius