Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Luminor“ bankas vėl buvo susidūręs su trikdžiais

„Luminor“ banko klientai pirmadienį vėl buvo susidūrę su kliūtimis. Bankas nebeleido peržiūrėti sąskaitų istorijos. „Luminor“ atstovai pripažino, kad problema atsirado „dėl padidėjusių užsakymų apimties“.
„Luminor“
„Luminor“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Bankas elektroninėje bankininkystėje nesuteikia sąskaitų istorijos peržiūros. Labai apgailėtinai atrodo paaiškinimas“, – pranešė 15min skaitytojas.

Klientams paaiškinta, kad dėl „padidėjusio vartotojų skaičiaus šiuo metu DNB (Luminor) banko paslaugos internete teikiamos lėčiau“.

Sąskaitų išrašus laikinai galima gauti tik už birželio 29 – liepos 2 d., ir pats gavimas gali užtrukti ilgiau nei įprastai.

Banko Komunikacijos vadovė Giedrė Bielskytė paaiškino, kad šiuo metu padidėjo užsakymų apimtys.

„Šiandien, pirmą mėnesio ir ketvirčio dieną, turime padidėjusias išrašų už ilgesnį laikotarpį iš stambių įmonių užsakymų apimtis. Laikinai, kol sistema apdoroja užklausas, interneto banke apribojome išrašo dienų skaičių iki paskutinių kelių dienų. Kai tik greitaveikos problemos bus išspręstos – apribojimus nuimsime. Atsiprašome už nepatogumus“, – teigiama 15min atsiųstame banko Komunikacijos vadovės komentare.

Pastaruoju metu tai jau ne pirmas kartas, kai bankas priverstas atsiprašinėti už nepatogumus. Gegužės pabaigoje banko klientai negalėjo pervesti lėšų į kituose bankuose esančias sąskaitas. „Luminor“ atstovai tada teigė pirmą kartą susidūrę su tokia situacija, kai dėl techninių kliūčių taip ilgai sutriko veikla.

Lietuvos bankas vėliau pareiškė, kad „tokie incidentai netoleruotini“.

Pirmadienio pavakarę banko atstovai pranešė, kad sistema jau veikia pilnu tempu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius