Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maratonininkę Dianą Lobačevskę papiktino mokamos „Bitės“ dovanos

Garsi ilgų nuotolių bėgikė Diana Lobačevskė socialiniame tinkle „Facebook“ pasipiktino telekomunikacijų bendrovės „Bitė“ pasiūlytomis dovanomis – „nemokamu“ planšetiniu kompiuteriu. Pasirodė, kad kompiuteris vis dėlto turi kainą – trejų metų sutartis, mokant mažiausiai 19 eurų per mėnesį.
Diana Lobačevskė vedė treniruotę vaikų dienos centrų auklėtiniams
Diana Lobačevskė / Projekto partnerio nuotr.

„Ir pyktis, ir juokas. O buvo taip: skambina man mergina iš „Bitės“ ir klausia, ar turiu laiko su ja pasikalbėt. Šiaip niekada neturiu laiko jų makaronams, bet šį kartą sutikau. Šiandieną, Diana, jūsų laimingoji diena, nes jūs gaunate dovanų „Lenovo Yoga“ planšetinį kompiuterį, kurio kaina 279 eurai, kadangi daug metų esate mūsų klientė, mes norime pasirūpinti ir nudžiuginti jus“, – istoriją pradėjo D.Lobačevskė.

D.Lobačevskė beklausydama ėmė ieškoti kabliukų, „kur čia tas šuo pakastas, niekas šiais laikais nieko nedovanoja“.

„Aš, aišku, tiesiai šviesiai: už ką reikės susimokėti, juk nepadovanosite kompiuterio be jokios naudos sau. Tada merginai pasirodė, kad esu labai negatyvi ir nemoku džiaugtis dovanomis. Juk gaunu „Lenovo Yoga“ ir man tik tereikės įsigyti SIM kortelę, kuria galėsiu naudotis internetu po visą Lietuvą už 19 eurų, o šiaip ji kainuoja 20 eurų. 1 euro nuolaidą gaunu!“ – nuostabos nedangsto D.Lobačevskė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Bitė“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Bitė“

Su konsultante kalbantis toliau, paaiškėjo, kad dovana įpareigotų net 36 mėnesius, arba trejus metus, naudotis „Bitės“ paslaugomis.

„Ji man sako, kaip aš nemoku džiaugtis dovanomis, kad jokio pozityvo ir t.t. Žodžiu, pabaiga tokia: sutartėlę 36 mėnesiams turėtume pasirašyti už 19 eurų kas mėnesį! Ir gaunate dovaną, o be jos dovana nepriklauso! Čia buvo bomba. 36 mėnesiai – tai 3 metai. Kas mėnesį po 19 eurų, per trejus metus – 684 eurai. Dovana, už kurią susimokėčiau ne tiek mažai. Labai džiaugiuosi, kad „Bitė“ rūpinasi savo klientams užkabinti kuo daugiau makaronų, pavalgiau jų, todėl sutarčiai pasibaigus palinkėsiu tuos makaronus valgyti patiems. Ačiū „Bite“, jūs tikrai rūpinatės ypatingai“, – sarkazmu tryško lengvaatletė.

Arūnas Mickevičius, bendrovės „Bitė Lietuva“ rinkodaros vadovas tikina, kad įvyko nesusipratimas, bet toliau tikina, kad kompiuteris – tikrai dovana, tiesiog susimokėti reikia už internetą.

„Atsiprašome klientės, kad mūsų konsultantė nepakankamai aiškiai perteikė pasiūlymą. Taip, planšetinis kompiuteris šiuo atveju yra dovanojamas, jei klientas sudaro 36 mėn. sutartį ir pasirenka neribotą mobiliojo interneto planą, kuris šios akcijos metu kainuoja 19 Eur per mėnesį. Už šią sumą klientams suteikiame ne tik neribotus mobiliojo interneto duomenis, bet ir 6 mėn. įrenginio ekrano draudimą bei interneto apsaugos sprendimą. Ši akcija galioja visiems mūsų esamiems klientams. Taip pat artimiausiu metu susisieksime su pačia kliente ir atsakysime į visus iškilusius klausimus“, – sako A.Mickevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius