Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja tendencija: prabangūs automobiliai keičiami į butus

Kadangi nuopuolį patiria ne tik nekilnojamojo turto rinka, bet mažėja ir automobilių pardavimo apimtys, kai kurie automobilių savininkai pasirengę savo brangias transporto priemones iškeisti į butus.
Automobilį galima ne tik parduoti, bet ir į ką nors išmainyti.
Automobilį galima ne tik parduoti, bet ir į ką nors išmainyti. / Photos.com

Kaip rašo postimees.ee, keitimo sandoriai nėra naujiena, bet tokios formos siūlymų atsirado pastarosiomis savaitėmis. Kadangi tiek automobilių, tiek ir nekilnojamojo turto rinkose pasiūla gerokai viršija paklausą, savininkai pradėjo ieškoti naujų būdų iškeisti savo nuosavybę.

„Dabartinėje situacijoje savininkai turtą parduoda tik tokiu atveju, jei jiems skubiai prireikia pinigų.  Pinigai reikalingi ne prabangaus automobilio pirkimui, o finansinių įsipareigojimų vykdymui arba kitų rimtų problemų sprendimui“, – sakė nekilnojamojo turto agentūros „Pindi Kinnisvara“ vadybininkė Jekaterina Petrova.

Ji pridūrė, kad nederėtų nuvertinti keitimo sandorių. Nepaisant to, kad prabangus automobilis greitai netenka savo pradinės vertės, mažuose miestuose, kuriuose butų kainos tokios pat kaip gero automobilio, panašūs sandoriai gali tapti išeitimi pinigų pristigusiems asmenims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius