Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuo liepos lėktuvai iš Vilniaus į Maskvą kils dažniau

Nuo liepos 1 d. didžiausia Rusijos oro linijų bendrovė „Aeroflot“ į Maskvą skraidins nebe du, o tris kartus per dieną, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Aeroflot“ lėktuvas
„Aeroflot“ lėktuvas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Į Maskvą skrendančių keleivių skaičius pastaraisiais metais sparčiai didėja – vien tik 2017 m. šiuo „Aeroflot“ reisu pasinaudojo daugiau nei 136 tūkstančiai keleivių. Džiaugiamės, kad netrukus bus pasiūlytas dar patogesnis išvykimo laikų pasirinkimas“, – teigė Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Pasak A.Stikliūno, nemažai daliai į Maskvą skrendančių keleivių, Rusijos sostinė nėra galutinis kelionės tikslas. Dėl didelės jungiamųjų skrydžių į kitus Rusijos ir aplinkinių šalių miestus bei įvairias Azijos šalis pasiūlos, Maskvos oro uostas keliautojams dažnai tampa tarpine stotele.

Šiuo metu „Aeroflot“ lėktuvais iš Vilniaus į Maskvą galima kasdien 05:50 val. bei 11:10 val. Nuo liepos 1 d. bus pasiūlyta galimybė kelionę į Šeremetjevo oro uostą pradėti ir 18:45 val. Skrydis iš Vilniaus į Maskvą orlaiviu „Airbus A320“ trunka 1 val. 35 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius