Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oro bendrovė „airBaltic“ vasaros sezoną pasiūlys daugiau skrydžių

Oro bendrovė „airBaltic“ nuo kovo 25 dienos pradeda vasaros skrydžių sezoną, kuriuo vykdys daugiau skrydžių į Europos, Viduriniųjų Rytų, Rusijos ir NVS oro uostus. Taip pat sugrįžta poilsiui skirtos kryptys į Viduržemio, Juodosios ir Kaspijos jūros pakrantes.
„airBaltic“  lėktuvai oro uoste
„airBaltic“ lėktuvai oro uoste / „airBaltic“ nuotr.

„Šį vasaros sezoną siūlysime geresnį susisiekimą didindami miestų, į kuriuos mūsų keleiviai gali nuvykti vienai dienai, skaičių. Daug dažnų kasdienių reisų vykdome į Vakarų Europos, Skandinavijos, Rusijos, Ukrainos oro uostus. Be to, padvigubinome kasdienių skrydžių į Amsterdamą, Briuselį, Miuncheną ir Vieną skaičių. Verslo keleiviai išvys pridėtų papildomų skrydžių ir į kitus oro uostus Europoje, Skandinavijoje ir NVS. Pailsėti norintiems keleiviams grąžinamos populiariosios vasaros kryptys į Viduržemio, Kaspijos ir Juodosios jūros pakrantes“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Didindama skrydžių dažnumą „airBaltic“ pagerins susisiekimą tiek skrendantiems tiesiogiai, tiek keliaujantiems jungiamaisiais skrydžiais per Rygą į 60 krypčių Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose, Rusijoje ir NVS. Oro bendrovės vasaros skrydžių tvarkaraštyje bus galima pamatyti po žiemos miego grįžusias kryptis poilsinėms kelionėms į Veneciją, Atėnus, Budapeštą, Nicą, Kišiniovą ir miestus Viduržemio, Kaspijos ir Juodosios jūros pakrantėse.

Nuo kovo 25 d. „airBaltic“ padidins reisų tarp Rygos ir Vienos skaičių iki 12 kartų per savaitę – pernai tuo pačiu metu buvo vykdomi 7 reisai. Skrydžiai bus vykdomi bendradarbiaujant su „Austrian Airlines“. Tarp Rygos ir Ciuricho „airBaltic“ skraidys kasdien – skrydžių padaugės nuo 6 iki 7. Iki 12 kartų per savaitę daugėja skrydžių ir į Miuncheną, Amsterdamą ir Briuselį (pernai vykdyta po 7 reisus per savaitę). Oro bendrovė į Maskvą (Domodedovą) pasiūlys 7 reisus per savaitę – penkiais daugiau nei pernai. Skrydžiai bus vykdomi bendradarbiaujant su „Transaero Airlines“. „airBaltic“, bendradarbiaudama su „Aeroflot“, keturis kasdienius skrydžius vykdo į kitą Maskvos oro uostą – Šeremetjevą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius