Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pajamas paskutinę minutę deklaruoti suskubę VMI klientai pagalbos sulaukė tik sukėlę skandalą

Priešpaskutinę pajamų deklaravimo dieną į Valstybinė mokesčių inspekciją (VMI) deklaruoti pajamų draugę palydėjęs gyventojas pasibaisėjo darbuotojų elgesiu – dvi valandas laukę eilėje vilniečiai nebuvo priimti, nes baigėsi inspekcijos darbo valandos. Tuo tarpu VMI skelbė, kad dirbs iki tol, kol aptarnaus paskutinį klientą. Patekę į nemalonią situaciją vilniečiai iškėlė sceną ir tik tuomet buvo aptarnauti.
Pajamų deklaravimas
Pajamų deklaravimas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Į Valstybinę mokesčių inspekciją (Ulonų g.) atėjusi vilniečių pora skubėjo užpildyti pajamų deklaraciją. Išsiėmę talonėlį ir dvi valandas laukę eilėje jie nebuvo priimti, nes baigėsi VMI darbo laikas ir kai kurie darbuotojai paliko darbo vietas.

„Čia tokie darbuotojai, kurie nenori padėti ir aptarnauti. Pirmadienį ketvirtą valandą buvome atėję į antrą aukštą pajamų deklaruoti elektroniniu būdu, tačiau darbuotojai atėjo ir išbėgo. Teigė, kad nieko daugiau nebeaptarnaus. Paliko žmones, nors dar buvo laukiančių eilėje su talonėliais. Atėję į vadovybę pakėlėme skandalą ir tik tada mus priėmė“, – pasakojo mokesčių mokėtojas.

Į nepavydėtiną situaciją patekęs vilnietis viską nufilmavo ir įrašu pasidalino su 15min.

VIDEO: Konfliktas VMI: mokesčių mokėtojai skundžiasi, kad darbuotojai atsisakė juos aptarnauti

Tuo tarpu VMI atstovė spaudai Rūta Asadauskaitė teigė, kad VMI turėjo dirbti, kol bus aptarnautas paskutinis klientas.

„Atsiprašome mokesčių mokėtojų, jei pastarieji nebuvo aptarnauti pagal deklaravimo metu galiojančias VMI darbo laiko nuostatas – dirbti tol, kol aptarnaujamas paskutinis klientas. VMI turimais duomenimis, pirmadienį po 17 valandos VMI aptarnavimo padaliniuose deklaracijas dar pateikė 206 gyventojai”, – laiške 15min teigė atstovė spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius