-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirkėją papiktino dvi dienas dingęs televizorius – „Elektromarkt“ atsiprašė ir pinigus grąžino

Naujo televizoriaus laukusi pirkėja Miglė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino istorija, kad 25 kilogramus sveriantis siuntinys dingo, o sumokėti pinigai pakibo ore, tuo metu jai teikiamos vis skirtingos versijos apie televizoriaus kelionę. 15min susidomėjus šia istorija, pinigai per valandą buvo grąžinti, o siųstą televizorių „Elektromarkt“ atrado pasimetusį pašte.
„Elektromarkt“
„Elektromarkt“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jie tiesiog gali pamesti jūsų, pvz., 25 kg televizorių, papasakoti tris skirtingas istorijas, nesivarginti jūsų apie tai informuoti, net neatsiprašyti ir jūs net neturėsite kam pasiskųsti, išskyrus arogantišką klientų linijos konsultantą, kurį turbūt samdė pagal tai ant kiek jam dzin kalbant su klientu“, – antradienį pyko „Elektromarkt“ pirkėja Miglė, kuri penktadienį, kaip žadėta, nesulaukė naujo televizoriaus, už kurį trečiadienį sumokėjo 800 eurų.

Ji sunerimo po to, kai penktadienį „LP Express“ sistemoje jau buvo nurodyta, kad televizorius pristatytas.

„Kaip netikėta, bet TV gavo Lukas gyvenantis Alytuje, ne Vilniuje. Ups.“, – dėsto Miglė.

„Facebook“ nuotr./Miglės įrašas socialiniame tinkle
„Facebook“ nuotr./Miglės įrašas socialiniame tinkle

Ji tikino, kad tuomet televizorių žadėta pristatyti pirmadienį, duotas kitas sekimo numeris. Bet ir pirmadienį televizoriaus nebuvo, o kurjeriai jai teigė jokio televizoriaus negavę.

„Vėl pasukam į „Elektromarkt“, sakome: vyrai, tai kaip? Kitas nei visada balsas sako: o Jėzus, ne ant to TV užklijavome lipduką, dabar va tuoj perklijuojame ir šiandien 18-19 val. kurjeris paims iš „Akropolio“. Šitas berniukas malonus ir išsigandęs. Juo kažkaip norisi tikėt. Nu spėkit? :) Nu žinokit, atspėjot, iki 19 val., sistemoje niekas nesikeičia, jau dabar bendrasis skambučių centras sako, kad jie tikrina kas čia nutiko, bet jiems sistema rodo, kad išsiųsta, bet neišsiųsta, trumpiau, laukit ryto“, – piktinosi Miglė.

Vėliau ji tikino apskritai su prekybos tinklu negalėjusi susisiekti ir ėmė baimintis, ar atgaus sumokėtus 800 eurų. Antradienį ji su vyru kreipėsi į „Elektromarkt“, kad pinigus grąžintų.

„Paskutinė jų versija buvo, kad vakar (pirmadienį) 15 val. jie davė užklausą kurjeriams ir jo ieško. Tai jau ieško virš paros, 65 colių dėžutes. Prieš tai buvo kitos versijos. Nei karto jie mums neprašė ir nepaskambino informuoti, kad kažkas ne taip“, – skundėsi 15min Miglė.

123RF.com nuotr./Televizorius interjere
123RF.com nuotr./Televizorius interjere

Pasiteiravus atsirado nedelsiant

15min pasidomėjus šia situacija, nedelsiant atsirado ir pamestinukas televizorius – jis grįžta laukti naujų pirkėjų, o Miglei ir vyrui, pagal pateiktą prašymą, grąžinti pinigai.

„Elektromarkt“ Elektroninės komercijos vadovas Ignas Dučinskas patikina, kad tokios situacijos retos – jis atsiprašo klientų ir už patirtus nepatogumus klientams bendrovė skyrė dovanų kuponą.

„Žmogui prekės vėlavo pristatyti pusantros paros. Penktadienį turėjo būti pristatyta, o šiandien (antradienį) iki pietų prekės vis dar negavo. Pirmadienį mūsų konsultantai negalėjo suteikti jokių komentarų, kur yra prekė, nes prekė pasimetė mūsų kurjerio, „LP Express“ sandėliuose“, – tikino I.Dučinskas.

Praėjus valandai po 15min pirmo skambučio, jis patikino, kad sumokėti pinigai už televizorių jau grąžinti.

„Taip kartais nutinka, kad prekės dieną-dvi pasimeta. Jei klientas nebenori laukti, taip kartais būna, jis parašė prašymą grąžinti pinigus – jam buvo tie pinigai pervesti, ir pasiūlyta kompensacija. Mes kiekvienu atveju pasiūlome kompensaciją už panašias situacijas“, – tikino I.Dučinskas.

123RF.com nuotr./Šeima žiūri televizorių
123RF.com nuotr./Šeima žiūri televizorių

Jis paaiškino, kad kol prekė dingusi, kito televizoriaus bendrovė taip pat negalėjo išsiųsti, nes toks modelis jau buvo paskutinis.

Ar su klientu buvo bendraujama nemandagiai, anot jo, taip pat bus patikrinta.

„Tikrai tokias situacijas sprendžiame ir komunikuojame. Mes perklausysime visus vidinius telefoninius pokalbius, kuriuos įrašinėjame. Tačiau tokių dalykų mokome savo darbuotojus, galiu garantuoti, kad jie negalėjo kalbėti nemandagiai. Paprastai tokių situacijų nebūna, žinoma, ir šį kartą pasitikrinsime“, – atsiprašė I.Dučinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius