Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Karbauskis: S.Jakeliūno pasakymas nieko nereiškia

Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko Stasio Jakeliūno pareiškimas, kad vienas iš dviejų Lietuvoje veikiančių švediškų bankų – SEB arba „Swedbank“ – turėtų būti parduotas, nieko nereiškia, sako „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.
Stasys Jakeliūnas ir Ramūnas Karbauskis
Stasys Jakeliūnas ir Ramūnas Karbauskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jakeliūno pareiškimas nieko nereiškia. Net Seimo pirmininkui taip pasakius, nieko nereiškia, nes ne šitie žmonės priiminėja sprendimus bankų srityje“, – BNS teigė R.Karbauskis.

„Tai pareiškimas žmogaus, kuris mano taip“, – pridūrė frakcijos vadovas.

R.Karbauskis siūlo S.Jakeliūno kalbų nesureikšminti.

„Nereiktų labai stipriai visiems įsitempti. Jeigu argumentai yra rimti, jeigu jie bus pateikti Seimui, tada Seimas svarstys, jeigu argumentų nėra, o yra tik emocinis įvertinimas, nebus ir sprendimo“, – teigė R.Karbauskis.

S.Jakeliūnas trečiadienį pareiškė, kad Lietuvoje bei kitose Baltijos šalyse yra per didelė Švedijos kapitalo bankų koncentracija, todėl vienas iš dviejų šalyje veikiančių švediškų bankų – SEB arba „Swedbank“ – turėtų būti parduotas.

Parlamentaro teigimu, tokia rekomendacija galėtų būti įrašyta Seimui komiteto išvadose – jos bus pateiktos, baigus prieš dešimtmetį vykusios ekonomikos krizės aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius