Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Revolut“ nuostoliai pernai buvo didesni nei pajamos

Britanijos finansinių technologijų startuolis „Revolut“ suskaičiavo, kad pernykštės pajamos išaugo beveik penkis kartus, nuo 2,4 mln., iki 12,8 mln. svarų sterlingų. Tuo metu nuostolis padvigubėjo iki 14,8 mln. svarų – tai netgi daugiau nei įmonės pajamos. Nepaisant to, įmonė dalijasi ambicingu planu pajamas auginti 5 kartus.
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas / „Revolut“ nuotr.

Pernai „Revolut“ klientų skaičius išaugo trigubai – nuo 450 000 iki 1,3 milijono. Tačiau šiuo metu įmonės klientų skaičius jau artėja prie 3 milijonų ribos.

„Revolut“ dideles sąnaudas aiškina sparčia plėtra tarptautinėje rinkoje – dėl to auga darbuotojų skaičius.

Įmonės darbuotojų skaičius išaugo daugiau nei dvigubai – iki 400. „Revolut“ pradėjo plėtrą į 10 naujų šalių, pateikė paraišką dėl Europinės banko licencijos.

„Revolut“ taip pat pranešė pradėjusi kurti savo investicinę platformą, kuri leis klientams nemokamai įsigyti JAV ir Didžiojoje Britanijoje listinguojamų įmonių akcijų.

„2017-ieji mums buvo labai svarbūs metai, kadangi sukūrėme ir pristatėme visus produktus, kurie šiuo metu mums neša pajamas –tokius, kaip „Revolut Premium” balandžio mėnesį, „Revolut verslui” birželio mėnesį, bei kriptovaliutų keitimą gruodį“, – sako „Revolut” verslo plėtros vadovas Andrius Bičeika.

Šiuo metu „Revolut“ mėnesio operacijų apimtys siekia 3 milijardus dolerių, kasdien naują sąskaitą atsidaro apie 7000 naujų klientų.

„Tikimės, kad šįmet pajamos taip pat augs penkis kartus. Praėjusį mėnesį pristatėme išskirtinę „Revolut Metal” kortelę ir planą – ši narystė mėnesiui kainuoja 13,99 eurus, ir per pirmas valandas nuo plano pajungimo, jį iškart užsisakė daugiau kaip 20 000 klientų, o daugiau kaip 60 000 užsiregistravo į laukiančiųjų sąrašą. Be to, mūsų kuriama investicinė platforma taip pat bus vienas iš pajamų generatorių“, – sako „Revolut” verslo plėtros vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius