Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusai rado būdą nusispjauti į ekonominę krizę

Turtingiesiems rusams, kurie nori pademonstruoti abejingumą sunkiems ekonominiams laikams šalyje, brangesnių prekių parduotuvė Jekaterinburge pasiūlė būdą tai padaryti – pasiūlė pirkti ikrų salotas su iškalbingu šūkiu.
Salotos su užrašu: „Mums nusispjauti į krizę“.
Salotos su užrašu: „Mums nusispjauti į krizę“. / „Facebook“ nuotr.

Kaip skelbia portalas themoscowtimes.com, salotos gaminamos iš sluoksnio lašišų ir eršketų ikrų. Galiausiai patiekalas „papuošimas“ užrašu: „Mums nusispjauti į krizę“ (rus. Nam na krizis pofig“). Salotų nuotraukos netrukus paplito ir internete.

Dabar, kai visi daugiau apie nieką nekalba, išskyrus krizę, mes vėl nusprendėme papokštauti, – sako A.Ogloblinas.

100 g salotų kainuoja 96 rublių (1,80 dolerio). Neaišku, ar panorėję pirkėjai gali nusipirkti tik 100 g salotų porciją, nes ant tokio gabaliuko salotų liktų tik dalis užrašo.

Idėjos sumanytojas – parduotuvių tinklo savininkas, kuriam priklauso ir ši parduotuvė, – Aleksandras Ogloblinas.

„Per praėjusią krizę savo bičiuliams pasiūliau tortą su tokiu pačiu užrašu. O dabar, kai visi daugiau apie nieką nekalba, išskyrus krizę, mes vėl nusprendėme papokštauti“, – sako A.Ogloblinas.

Nepaisant to, kad salotos brangios, jos jau sulaukė populiarumo tarp pirkėjų. „Jelisevskio“ prekybos centras save pozicionuoja kaip bakalėjos parduotuvę turtingam Jekaterinburgo elitui.

Oficialus šių salotų pavadinimas yra „Demian Bedny“ („Neturtingasis Demianas“ – liet.), kuris buvo bolševikų poetas ir satyristas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius