Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ Kaune pervežė jau 2 milijonus keleivių

Aviakompanija „Ryanair” trečiadienį paskelbė, kad nuo veiklos pradžios 2005 m. rugsėjį Kauno oro uoste aptarnavo jau 2 milijonus keleivių.
„Ryanair” Kaune pervežė jau 2 milijonus keleivių.
„Ryanair” džiaugiasi jau 2 milijonais keleivių Kaune. / Kauno oro uosto nuotr.

Džiuogdamasis šiuo pasiekimu,  „Ryanair” pardavimo ir rinkodaros vadovas JK, Airijos ir Centrinės bei Rytų Europos rinkoms Laszlo Tamas kalbėjo: „Ryanair” džiaugiasi galėdama pasveikinti 2 milijonąjį keleivį Kauno oro uoste. Nuo 2005 m., savo veiklos pradžios, pastebėjome nuolatinį keleivių skaičiaus augimą, tuo pačiu  „Ryanair“ tapo vienu svarbiausių Lietuvos turizmo rinkos dalyvių, kuris šiuo metu gali pasiūlyti net 19 pigių skrydžių iš Kauno oro uosto į vienuolika Europos miestų. Per 8 šių metų mėnesius aviakompanija jau pervežė 478 000 keleivių, tai net 74 proc. daugiau nei praeitais metais. Jaučiame, kad keleiviai įvertina  „Ryanair” teikiamą vertę, nes nepaisant recesijos keleivių skaičius auga kiekvieną mėnesį. Keleiviai renkasi „Ryanair“ kaip aviakompaniją, siūlančią pigiausius bilietus, punktualiausius skrydžius ir mažiausiai prarasto bagažo rodiklį.” 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius