-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šaukia Lietuvos pajūris: kiek kainuoja savaitgalis Neringoje, Šventojoje ir Palangoje?

Įprasta praktika, kad šventinį savaitgalį, kai lietuviai mielai leidžia laiką mūsų pajūryje, kainos ten aukštesnės. 15min palygino, už kiek Lietuvos pajūryje apsistotumėte artimiausią savaitgalį, o kiek kainuotų pailsėti Joninių ar Mindauginių savaitgalį.
Nida
Nida / 123RF.com nuotr.

Šventiniais savaitgaliais brangiau

„Šventiniai savaitgaliai visada yra labiau užimti. Taigi kainos atitinkamai yra aukštesnės, lyginant su nešventinėmis dienomis“, – 15min patvirtina Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro „Agila“ turizmo vadybininkė Kristina Vaičiūnė.

Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Ingrida Valaitienė antrina, kad taip buvo visuomet, nes savaitgaliais paklausa didesnė: „Gauname daug daugiau užklausų, skambučių, taigi kainos natūraliai didesnės“.

Apklausus pagrindinius Neringos viešbučius, paaiškėjo, kad iki Joninių dar yra laisvų vietų, o per Jonines ir po jų apgyvendinimo įstaigos jau turi daug rezervacijų. Panaršius Booking.com matyti, kad vietų priimti norinčius pailsėti dar turi ir Palanga bei Šventoji.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Šventosios vakarėjantis paplūdimys
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Šventosios vakarėjantis paplūdimys

15min aiškinosi, už kiek Neringoje, Palangoje ar Šventojoje būtų galima apsistoti šį savaitgalį (birželio 10–12 d.), per Jonines (birželio 24–26 d.) ir Mindaugines (liepos 6–10 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius