Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo opozicija kviečia verslo atstovus aptarti jų padėties

Įvairių verslų atstovai ketvirtadienį Seime pasakos, kokių problemų patiria dėl itin pabrangusių energijos išteklių, didelės infliacijos ir karo Ukrainoje pasekmių bei ko tikisi iš valdžios, kad būtų išsaugotas tiek verslas, tiek darbo vietos.
Ekonomika
Ekonomika / 123RF.com nuotr.

Parlamentinės opozicijos inicijuojamoje diskusijoje Viešojo maitinimo įstaigų asociacijos vadovas Liutauras Čeprackas bandys įtikinti, kad bet koks mokesčių didinimas karo ir krizės akivaizdoje yra restoranų verslo žlugdymas.

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė apžvelgs sektoriaus situaciją po pandemijos, dėl karo Ukrainoje ir energetinės krizės, o Lietuvos kelionių verslo asociacijos viceprezidentas Udrius Armalis supažindins su turizmo sektoriaus padėtimi.

Šiltnamių asociacijos pirmininkas Evaldas Masevičius bei Medienos taros gamintojų asociacijos atstovas Vaidas Dungveckis papasakos apie kritinę situaciją šiuose sektoriuose.

Nacionalinės sanatorijų ir reabilitacijos įstaigų asociacijos valdybos narys Rimantas Černiauskas apžvelgs iššūkius reabilitacijos įstaigose, o Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacijos prezidiumo narys Ramūnas Damalakas – lengvosios pramonės sektoriuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius