Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Gaus iki 6213 eurų: skelbiamas Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos vadovo konkursas

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos (VVKT) vadovo pareigoms užimti. Pretendentai kviečiami teikti prašymus iki kovo 7 d. (imtinai), rašoma SAM pranešime spaudai.
Vaistai
Sveikatos apsaugos ministerija / 123RF.com nuotr.

„Valstybė yra didžiausia vaistų ir medicininių priemonių užsakovė, užtikrinanti didesnį vaistų prieinamumą ir mažesnes išlaidas kiekvienam. Ne ką mažiau svarbus vaistinių preparatų saugumas – čia kertinis vaidmuo tenka Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai, kuri rūpinasi vaistinių preparatų vertinimu ir rinkos kontrole.

Kviečiu kandidatus stoti į priešakines farmacijos priežiūros gretas, užtikrinant Valstybės ir jos piliečių interesus. Tai sritis, kuri išsiskiria inovacijomis ir dinamiškumu bei atneša neįkainojamą profesinę patirtį“, – sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Laukiami kandidatai, išmanantys teisėkūros procesus, farmacijos bei kitas sveikatos politikos kryptis ir prioritetus, gebantys strateguoti ir planuoti, turintys stiprius komunikacinius įgūdžius, orientuoti į rezultatą, diegiant pažangius valdymo ir valdysenos modelius, gebantys bendradarbiauti, turintys įgūdžių dirbti komandoje, suprantantys verslo ir viešojo sektoriaus ryšius bei gebantys derinti farmacijos politikos siekius su interesus atstovaujančiomis grupėmis.

Norintys dalyvauti konkurse turi atitikti šiuos reikalavimus: būti nepriekaištingos reputacijos, turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį arba baigus vientisąsias studijas įgytą magistro kvalifikacinį laipsnį) arba jam lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją, ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį, mokėti anglų arba vokiečių, arba prancūzų kalbas B2 lygiu.

Naujam vadovui siūlomas atlyginimas – nuo 3731 iki 6213 eurų.

Būsimas vadovas vystys sklandų saugių vaistų patekimo ir išlaikymo rinkoje procesą gerinant vaistų prieinamumą, plėtos vaistų trūkumo stebėseną, imsis prevencinių priemonių rizikai valdyti, efektyvins naujų vaistų įtraukimą į kompensuojamų vaistų sąrašą, vystys metodiniu vadovavimu grįstą rinkos priežiūrą ir naują mokslinių – reguliacinių patarimų mechanizmą, didins visuomenei aktualios informacijos apie saugų ir racionalų vaistų vartojimą sklaidą, pasitelkdamas pažangiausius vadybos modelius efektyvins vidinius įstaigos procesus, stiprins duomenimis grįstą valdyseną. Taip pat turės galimybę optimizuoti personalo procesus ir kurti stiprią, motyvuotą, į rezultatus orientuotą komandą.

Pagrindinė VVKT misija – saugoti žmonių sveikatą vertinant vaistinių preparatų kokybę, saugumą ir veiksmingumą, vaistinių preparatų sveikatos technologijas bei kontroliuojant vaistinių preparatų rinką. Įstaigos vadovas renkamas 5 metų kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius