Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Specialistai įspėja dėl šventinių pirkinių e. parduotuvėse

Specialistai perspėja, kad šventinių apsipirkimų laikotarpiu dėl didėjančios elektroninių parduotuvių apkrovos gali vėluoti prekių pristatymas. Kad būtų išvengta nesklandumų, pirkinius rekomenduojama užsisakyti iš anksto.
Inernetinė bankininkystė
Inernetinė bankininkystė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Artėjant šventėms dėl didelių interneto vartotojų srautų kai kurių interneto parduotuvių lankomumas išauga daugiau kaip kelis kartus. Kartais susiduriama ir su techniniais nesklandumais – svetainės stringa, ilgėja jų krovimo laikas.

Anot Lietuvos elektroninės komercijos asociacijos pirmininko Vytauto Vorobjovo, pirkiniais reikėtų pasirūpinti iš anksto, nes pirkimo vajui įsibėgėjus, elektroninę prekybą vykdančios įmonės ne visada spėja laiku juos pristatyti.

Internete pasirodžius pranešimams apie įsilaužimų į vartotojų paskyras grėsmę, specialistas sako, kad Lietuvoje elektroninę prekybą vykdančios parduotuvės yra saugios, tačiau pabrėžia, kad perkant internetu, visada derėtų įsitikinti paslaugas teikiančios įmonės patikimumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius