Sportas gyvai

Už kelionę „Uber“ porai nuskaičiavo 27 383 eurus: daugiau nevažiuosime

Keliaudamas į Gvatemalą susitikti su žmona paminėti santuokos penkerių metų sukaktį Douglasas Ordonezas buvo nemaloniai nustebintas. Vyras pirko puodelį kavos, kai pastebėjo, kad jo sąskaitoje nepakanka pinigų, rašo leidinys „Insider“. Patikrinęs, kas nutiko, vyras išvydo, kad jo sąskaitoje rezervuota 27 383 eurų suma.
Pavėžėjas
Pavėžėjas / 123RF.com nuotr.

Jo žmona Dominique Adams neseniai buvo pasinaudojus „Uber“ paslaugomis ir, kaip rodė, programėlė, jos kelionė Kosta Rikoje kainavo 29 994,33 šalies valiuta arba 55 JAV dolerius (50 eurų).

Tačiau įvykus valiutų konvertavimo klaidai, ta suma buvo nuskaičiuota ne Kosta Rikos kolonais, o doleriais.

D.Adams ir D.Ordonezas sakė, kad jie bandė susisiekti su savo banko „Altura Credit Union“ ir „Uber“ klientų aptarnavimo skyriais, tačiau, jų teigimu, nė vienas jų nesureagavo. Tad porai keletą dienų kilo sunkumų – kelionės metu Gvatemaloje, kur turėjo paminėti savo penkerių metų santuokos sukaktį, jie negalėjo naudotis savo lėšomis.

„Abu jautėmės visiškai bejėgiai“, – prisipažino D.Adams. „Aišku, žinojau, kad tai klaida, bet vis tiek šokiruoja, kai pamatai tai savo sąskaitoje ir ypač tokią sumą“, – pridėjo ji.

„Uber“ galiausiai išsprendė problemą: porai grąžino pinigus ir kompensavo moters kelionės, po kurios buvo per klaidą nuskaityta per didelė suma, išlaidas.

Po šio nemalonaus įvykio pora bent jau artimiausiu metu žada nesinaudoti „Uber“ paslaugomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius