Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Valstiečiai“ su G.Skaiste aptars mokesčių reformą, RRF lėšas, recesiją

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija Seime su finansų ministre Gintare Skaiste trečiadienį ketina aiškintis dėl mokesčių pertvarkos paketo likimo, kaip išeiti iš ekonominės recesijos, kur bus naudojamos Europos Sąjungos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo plano (RRF) lėšos.
Gintarė Skaistė
Gintarė Skaistė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Norime pasišnekėti su ja apie būsimą mokesčių reformą, ar ji tikrai bus, ir ar tikrai taip skriaus viduriniają klasę“, – BNS teigė „valstiečių“ frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė.

Be to, ketinama aptarti šalies ekonominį stabilumą, kokius Vyriausybė turi išėjimo iš recesijos planus, jeigu, anot A.Norkienės, valdantieji juos turi.

„Mus domina ir RRF lėšos. Kiek panaudojo ir kokiais greičiais panaudoti bandytas kitas“, – BNS kalbėjo frakcijos seniūnė.

A.Norkienės teigimu, bus bandoma išsiaiškinti, kodėl ministrė apsisprendė grąžinti dalį lėšų, kurias gavo būdama Kauno tarybos nare.

„Manau, kad toks klausimas bus, kaip tą sprendimą priėmė, kaip savivaldybė priėmė grąžintas lėšas, kaip užpajamavo“, – tvirtino A.Norkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius