Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Verslininkai stoja į kovą dėl ES paramos

Bendrovės išsiruošė į paskutinį šiemet mūšį dėl europinių pinigų – į 60 mln. litų pagal priemonę „Invest LT-2“, skirtą aukštos pridėtinės vertės verslo plėtrai regionuose, negalutiniais duomenimis, nusitaikė 85 projektai už daugiau kaip 490 mln. litų, trečiadienį rašo „Verslo žinios“.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Tokio konkurso, kai į 1 paramos litą pretenduoja 8 prašomi litai, pasak Lietuvos verslo paramos agentūros direktorės Dianos Vilytės, dar nebuvo. Paprastai į vieną paramos litą pretenduoja 2-2,5 paraiškose prašomų litų.

„Kad projektų bus pateikta rekordiškai daug, jautėme iš įmonių paklausimų, konsultantų skambučių, klausimų gausos po renginių. Ekonomika išsiropštė iš krizės, praėjo baimė, po truputį pradėjo keistis bankų politika ir įmonės suprato, kad išgyventi joms reikia investicijų, todėl sukruto. Be to, tai paskutiniai šio finansinio laikotarpio pinigai“, – teigė D.Vilytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius