Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMI ramina, kad paskutinę deklaracijų pridavimo dieną bus aptarnauti visi klientai

Paskutinė pajamų ir turto deklaravimo diena Vilniuje įsikūrusiame Valstybinės mokesčių inspekcijos skyriuje eina ramiai ir be didelių gyventojų nusiskundimų. Be to, Vilniaus apskrities VMI atstovė spaudai Justina Kvedaraitė tikina, jog visi savo pajamas norintys deklaruoti žmonės bus aptarnauti, ir primena, kad institucijos darbo laikas yra prailgintas.
Eilės Valstybinėje mokesčių inspekcijoje
Eilės Valstybinėje mokesčių inspekcijoje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

J.Kvedaraitė teigia, kad jeigu gyventojas bus atsispausdinęs laukimo eilėje čekį iki 18.00 val., jis tikrai bus aptarnautas.

„Būdavo, kad ir iki 19:30 val.“, – paklausta, kada vėliausiai per pajamų deklaracijų pridavimo įkarštį užsidarydavo VMI, teigė J.Kvedaraitė.

J.Kvedaraitė teigia, kad jeigu gyventojas bus atsispausdinęs laukimo eilėje čekį iki 18.00 val., jis tikrai bus aptarnautas.

Vilniaus AVMI Mokestinių prievolių departamento direktoriaus pavaduotojas Mindaugas Almantas teigė, kad gegužės 4 dieną panorusių deklaruoti pajamas mokesčių mokėtojų nėra daugiau nei įprastai.

„Iki pietų Vilniaus AVMI specialistai padėjo deklaruoti pajamas tūkstančiui mokesčių mokėtojų. Norime priminti, kad ši diena yra paskutinė tiems, kurie privalo pateikti turto ir pajamų deklaracijas ir dar nėra to padarę. Visi kiti, kurie nori susigrąžinti savo sumokėtus mokesčius pasinaudojus lengvatomis, jie tai gali padaryti ištisus metus“, – tvirtino M.Almantas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius