Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyriausybė skyrė lėšų Panemunės tilto statybai

Trečiadienį ministrų kabinetas pritarė siūlymui skirti lėšų Panemunės tilto statybai, kaip Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius ir žadėjo. Kitąmet Panemunės tilto statybos darbams nuspręsta skirti 4,3 mln. eurų, (beveik 15 mln. litų) iš 2015 m. Specialiajai kelių priežiūros ir plėtros programai numatytų asignavimų.
Panemunės tiltas
Panemunės tiltas

„Dar kartą įrodėme, kad Vyriausybė vykdo duotus pažadus. Tai darome ne dėl vienos ar kitos politinės jėgos, bet dėl gyventojų, kuriems dar metų pradžioje sakiau, jog dalį lėšų Vyriausybė suras.

Kartu su kitų metų lėšomis iš viso tam skirta 25 mln. litų – tiek, kiek šiuo metu galime skirti atsižvelgiant į šalies ekonominę ir geopolitinę situaciją

Viešojoje erdvėje pasipylę kaltinimai iš opozicinės konservatorių partijos tapo įprastu reiškiniu: kai negali imtis konkrečių veiksmų, belieka rėkti. O mes 2015 m. biudžeto projekte numatėme reikiamas lėšas Panemunės tiltui. Šiais metais tiltui buvo numatyta 10 milijonų litų, iš jų 5 mln. litų jau skirti, dar 5 mln. bus pervesti sausio mėnesį. Kartu su kitų metų lėšomis iš viso tam skirta 25 mln. litų – tiek, kiek šiuo metu galime skirti atsižvelgiant į šalies ekonominę ir geopolitinę situaciją“, – sako Ministras Pirmininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius