Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas – kasdien baksnoji patį baisiausią jungiklį? Parodyk!

Šviesos jungikliai – rodos, tik nedidelė detalė namų interjere. Tačiau juos pastebime ir prie jų liečiamės kiekvieną dieną. Svarbi ne tik estetika - itin senas ar nekokybiškas jungiklis yra vienas iš elektros instaliacijos elementų – taigi, po tuo mažu dangteliu gali kilti kibirkščiavimas, atnešiantis labai didelių nuostolių. Todėl portalas 15min.lt kartu su jungiklių ir protingų namų sistemų centru „JUNG Vilnius“ skelbia konkursą – „Mano baisiausias jungiklis“. Konkurso nugalėtojui atiteks 500 Eur naujiems, išskirtinės kokybės ir dizaino, jūsų pasirinkta spalva ar netgi piešiniu dekoruotiems „JUNG“ jungikliams įsigyti.
JUNG jungikliai
JUNG jungikliai / Projekto nuotr.

„Jungiklis namuose atlieka dvi funkcijas. Viena – tai estetinis vaizdas: jungiklį matome ir liečiame kiekvieną dieną daug kartų. Antroji – įjungti ir išjungti šviesą, kitus įrenginius. Itin svarbus jungiklio saugumas, kadangi pakankamai dažnai tenka girdėti apie dėl netvarkingos elektros instaliacijos namuose kilusį gaisrą, kurio pagrindine priežastimi tampa nesaugus ar nekokybiškas jungiklis. Todėl renkantis elektros instaliacijas reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į jungiklių išvaizdą, bet ir tinkamai įvertinti jų kokybę“, – sakė „Jung Vilnius“ vadovas Raimundas Skurdenis.

Net jei jūsų jungiklis – nesenas, gali būti kita problema. R.Skurdenio teigimu, rinkoje gausu jungiklių, pagamintų iš nekokybiškų medžiagų.

„Kai kurių jungiklių plastmasė gali būti degi. Jei buvo pataupyta, jungiklyje įrengti blogi kontaktai. Jie kaista ir nuo didelės perkrovos jungiklis gali užsidegti ir sukelti neatitaisomos žalos. Taip pat tokių jungiklių paviršius linkęs greičiau susibraižyti, o ilgainiui gali pakeisti spalvą, nusidėvėti“, – sakė R.Skurdenis.

Jūsų jungiklis dar mena sovietinius laikus? O gal įsigijote jį paskubomis remonto metu ir šiandien nerimaujate dėl namų saugumo? O gal planuojate atnaujinti visą interjerą ir savo kambaryje, svetainėje ar virtuvėje norite turėti itin ryškų akcentą??

Siųskite savo jungiklio nuotrauką el. paštu konkursai@15min.lt temos laukelyje nurodydami „Mano baisiausias jungiklis“.

Taip pat pridėkite kelis argumentus, kodėl Jūsų namuose reikia naujų „JUNG“ jungiklių. Konkurso dalyvių atsiųstos nuotraukos bus publikuojamos portale 15min.lt, o lapkričio viduryje komisija, sudaryta iš „Jung Vilnius“ atstovų, išrinks nugalėtoją. Jam atiteks 500 eurų kuponas naujiems „JUNG“ jungikliams įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius