-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Avulis vėl bara valdininkus: „Dėl stringančio leidimų išdavimo proceso, negalime pradėti suplanuotų statybų“

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ pranešė, kad pirmąjį šių metų ketvirtį įmonės rezultatai buvo rekordiškai geri – per tris šių metų mėnesius parduoti 145 nauji butai – 50 proc. daugiau nei praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu.
Arvydas Avulis
Arvydas Avulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Teigiama, kad bendrovės kovo mėnesio pardavimai sudarė penktadalį visos naujų butų rinkos rezultato – 65 iš 303 Vilniuje parduotų naujų butų priklausė „Hanner“ plėtojamiems projektams. Populiariausi bendrovės projektai kovą buvo „B23“ kvartalas Naujamiestyje (sudarytas 31 pardavimo sandoris) ir „Žvėryno namai“ (nupirkti 24 butai). Likę „premium“ klasės butai parduoti miesto centre esančiuose „Pilies apartamentuose“ ir „Centro rezidencijoje“, rašoma pranešime spaudai.

„Hanner“ valdybos pirmininko Arvydo Avulio teigimu, tokius rezultatus pakartoti gali būti sunku dėl biurokratinių kliūčių.

„Dabar „Hanner“ valdo 339 naujų butų sandėlį. Laikydamiesi pirmojo ketvirčio padiktuoto tempo, savo butus išparduotume per 7 mėnesius, tačiau džiaugdamiesi metų pradžios rezultatais matome, kad tai pakartoti šiemet gali būti sunku dėl biurokratinių kliūčių ir vėluojančių projektų derinimų. Dėl stringančio leidimų išdavimo proceso negalime pradėti suplanuotų statybų, o tai turės įtakos mūsų antrojo ir trečiojo ketvirčių pardavimų rezultatams“, – sakė A.Avulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius