-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: butas šalia Sapiegų rūmų parko skirtas vertinantiems prabangą, komfortą ir kokybę

Itin prabangiai įrengtas, išskirtinis butas Antakalnyje šalia Sapiegų rūmų parko skleidžia ypatingą aurą. Autentiškos architektūros renovuotame name įrengtuose apartamentuose itin daug erdvės – beveik penkių metrų aukščio lubos leidžia laisvai kvėpuoti, bendras plotas siekia beveik 130 kv. m.
Butas Sapiegos g. Vilniuje
Butas Sapiegos g. Vilniuje / Aruodas.lt

Šiame bute daug šviesos, erdvės ir ramybės. Ypač jauki ir stilinga svetainė, sujungta su virtuve, pirmiausia sužavi vaizdu per langą. Vitrininis langas per visą sieną geriau nei televizorius – linguoja brandūs parko lapuočiai, kurie jau greitai vilksis rudeninį rūbą ir nusidažys raudonais – geltonais potėpiais, žiemą erdvę išbraižys baltai juoda grafika, o pavasarį atgims smaragdine žaluma. Ramybę skleidžianti gamta čia pat – nors šalia centras, negirdėti jokio miesto triukšmo, Sapiegų rūmų parkas ir Neries krantinė vilioja pasivaikščioti.

Būstas reklamuojamas lankomiausiame NT portale Aruodas.lt – pažiūrėkite daugiau nuotraukų pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt/Butas Sapiegos g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Sapiegos g. Vilniuje

Interjere panaudotas šilkas, marmuras, kristalai

Išskirtinės prabangos buto interjeras sukurtas žinomos dizainerės, panaudotos tik aukščiausios kokybės medžiagos – natūralaus šilko užuolaidos, rankų darbo baldai, garsios firmos pagaminta lova, kuri tokia ilgaamžė, kad gali tarnauti kelioms kartoms. Bute daug marmuro – juo išklotos virtuvės zonos grindys, vonios kambario grindys ir sienos iki lubų.

Namus puošia prabangūs šviestuvai su natūraliais kristalais, kurie atspindi ir išskaido šviesą į tūkstančius mirguliuojančių spindulių. Į antrą aukštą veda laiptai, kuriems puošnumo suteikia kaustyto metalo, rankų darbo turėklai – jų juoda ir bronzos spalva suskamba baltos, rausvų, kreminių atspalvių interjere. Juodos spalvos akcentai atkartoja ir keli baldai, marmurinė židinio apdaila.

Aruodas.lt/Butas Sapiegos g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Sapiegos g. Vilniuje

Skirtas vertinantiems prabangą ir kokybę

Apartamentai patogiai išplanuoti – du miegamieji: vienas pirmame aukšte, kitas – antrame, jų langai orientuoti į vidinį kiemą. Bute yra du vonios kambariai, skalbimo patalpa, drabužinė. Visuose kambariuose integruota prabangi garso bei vaizdo technika „Bang&Olufsen“.
Kaip tvirtina butą parduodanti savininkė – butas skirtas išskirtiniam segmentui, aukštas pajamas turinčiam klientui, kuriam svarbu prabanga, komfortas ir kokybė. Tai namai žmogui, kuris atėjęs iš karto supras, kad nori čia gyventi. Butas spinduliuoja tokia aura, kad nesinori išeiti.

Apartamentai parduodami su visais baldais ir interjero detalėmis, taip pat kartu su automobilio stovėjimo vieta.

Apartamentų nuotraukas peržiūrėsite sekdami šią nuorodą portale Aruodas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius