Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: neužmirštamas butas Užupyje – ypatingam, o ne beveidžiui pirkėjui

Žmogus turi teisę gyventi šalia Vilnelės, o Vilnelė – tekėti šalia žmogaus, – skelbia Užupio Konstitucija romantiškoje Paupio gatvėje, kurios viename iš senovinių dviaukščių namų su mansarda parduodamas išskirtinio interjero 4 kambarių butas, alsuojantis ypatinga šios vietos dvasia.
Butas Paupio g. Vilniuje
Butas Paupio g. Vilniuje / Aruodas.lt

Apartamentai reklamuojami lankomiausiame NT portale Aruodas.lt – pažiūrėkite nuotraukų albumą ir įsitikinsite, kad svajonių rajonu vadinamoje Užupio Respublikoje – retenybė pamatyti parduodant tokius erdvius, šviesius, su išmone ir skoniu įrengtus, puikaus išplanavimo apartamentus, kuriuos pamatęs nesupainiosi su jokiais kitais.

Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje

Kiekviena detalė sušildyta meistro rankų šilumos

Vos pravėrus buto duris, užburia subtili išraiškingo interjero, aistros gyventi ir ramybės dermė, išieškoti autentiški baldai, netikėtos interjero detalės – išskirtiniai šviestuvai, su meile ir išmanymu parinkti meno kūriniai, subtilios interjero detalės.

Tikra namų puošmena – autentiškas židinys ir į antrąjį apartamentų aukštą vedantys sukti laiptai su kalinėtais rankų darbo turėklais. Kiekviena detalė sušildyta meistro rankų šilumos, susipina į darnią nepamirštamų jaukių namų, į kuriuos norisi grįžti, visumą. Akivaizdu, tai erdvė augti ir skleistis visomis savo spalvomis, o ne anoniminė vieta beveidžiam žmogui.

Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje

Atsiveria nuostabi Užupio panorama

Pirmame apartamentų aukšte – erdvus prieškambaris su langu, kuriame apstu vietos pasidėti daiktams, vieta nusiplauti rankas. Beveik 43 kv. m ploto svetainės su virtuve erdvėje malonu tiek susėsti prie stalo su artimiausiais, tiek vakaroti prie židinio svečių draugijoje.

Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje

Antrame apartamentų aukšte – trys erdvūs miegamieji, per kurių langus atsiveria nuostabi Užupio panorama ir didelis, prabangus, kaip visas butas, išskirtinis savo dekoru, vonios kambarys.

Namas – senovinis, tačiau per du aukštus išdėstyti apartamentai – įrengti naujai, nepriekaištingai ir išskirtinai kokybiškai, naudojant prabangias medžiagas: virtuvės ir kiti baldai – „Giorgio Piotto“, apšvietimas – „Aldo Bernardi", san. mazgai – „New England“. Įsitikinkite apžiūrėję daugiau nuotraukų portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Paupio g. Vilniuje

Dvi minutės pėsčiomis iki Užupio Angelo, dvi – iki Kūdrų parko

NT paslaugų bendrovės „ReACTION“ partnerio Dariaus Ringaičio žodžiais, šis objektas išskirtinis ne tik prabanga, įrengimo subtilumu, kokybe, bet ir vieta. Tik dvi minutės ir jau prie Užupio angelo. Tik dvi minutės į kitą pusę – ir jau Kūdrų parke, Tymo turgelyje.

„Paupio gatvelė kupina gyvybės ir malonaus šurmulio, tačiau bute – tylu. Šalia kepyklėlės, kavinės, šeimos restoranėliai. Vos už kelių metrų – Vilnelė, perėjus senoviniu tiltu, smagu per Kūdrų parką prasieiti link Subačiaus apžvalgos aikštelės, iš kurios atsiveria nuostabi Vilniaus panorama. Paėjėjus į kitą pusę – Bernardinų sodas, ranka paduoti naujasis Paupio rajonas su moderniausia Vilniuje infrastruktūra: kino teatru, turgumi, parduotuvėmis, biurais, dviračių ir pasivaikščiojimo takais, viešosiomis erdvėmis“, – privalumus vardijo D.Ringaitis.

Netoliese parduodamo erdvaus buto – Filaretų pradinė mokykla, Petro Vileišio progimnazija, Užupio gimnazija, vaikų darželiai.

Parduodamų trijų miegamųjų kambarių apartamentų plotas - 105.06 kv. m, san. mazgų skaičius – 2, parkavimas – vidiniame kieme. NT skelbimų portale aruodas.lt nurodoma buto kaina – 350 tūkst. eurų, kvadratinio metro kaina – 3331 euras.

Apžiūrėti išskirtinį butą potencialūs pirkėjai kviečiami spalio 8 dieną nuo 11 iki 13 valandos, prieš tai užsiregistravę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius