-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baigiamos „Teltonikos“ technologijų centro statybos Molėtuose

Daiktų interneto prietaisų gamybos grupė „Teltonika“ baigia statyti šiemet sausį pradėtą 34 mln. eurų vertės technologijų centrą Molėtuose. Centro atidarymas planuojamas rugsėjį, pranešė „Teltonika“.
Teltonika
Teltonika / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Įmonėje jau dirba 75 darbuotojai iš Molėtų, Utenos, Vilniaus, Ukmergės ir Švenčionėlių, šiuo metu jie apmokomi. Iki rugsėjo planuojama įdarbinti dar apie 100 specialistų, o iš viso centre numatyta įkurti 500 darbo vietų.

„Manau, kad 500 naujų darbo vietų Molėtams bus stipri paskata atsinaujinti, kurtis jaunimui. Turėtų atsirasti ir daugiau verslo. Mūsų tikslas yra padėti rajonui, kad gyventojų skaičius jame ne mažėtų, o didėtų“, – pranešime sakė grupės prezidentas ir akcininkas Arvydas Paukštys.

10,8 tūkst. kv. metrų ploto technologijų centre bus administraciniai ir projektavimo biurai, laboratorijos bei gamybos linijos.

Čia bus projektuojami ir gaminami telemedicinos prietaisai, įskaitant dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatus ir prieširdžių virpėjimus atpažįstančias išmaniąsias apyrankes, taip pat įranga energetikos, išmaniojo miesto, transporto ir prekybos sektoriams. Grupė turi planų Molėtuose gaminti ir elektromobilių įkrovimo stoteles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius