-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Citus“ projektai „Karaliaučiaus slėnis“ ir „Kauno senamiesčio apartamentai“ pripažinti geriausiais konkurse „Už darnią plėtrą“

Jau dešimtus metus organizuojamo Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) konkurso „Už darnią plėtrą“ komisija nusprendė geriausiu pripažinti bendrovės „Citus“ projektą „Karaliaučiaus slėnis“ Vilniuje, o dar statomą projektą „Kauno senamiesčio apartamentai“ tituluoti geriausiu „Ateities projekto“ kategorijoje.
„Citus“ projektai „Karaliaučiaus slėnis“ ir „Kauno senamiesčio apartamentai“ pripažinti geriausiais konkurse „Už darnią plėtrą“
„Citus“ projektai „Karaliaučiaus slėnis“ ir „Kauno senamiesčio apartamentai“ pripažinti geriausiais konkurse „Už darnią plėtrą“

Šių metų konkurse dalyvavo 16 NT projektų iš visos Lietuvos. Organizatorių teigimu, šiemet NT projektai pasižymėjo kaip niekada dideliu inovatyvumu, projektai geriau atitinka naujausius vartotojų lūkesčius.

„Akivaizdu, kad jaučiamas didesnis noras rinkoje kurti naujus, aukštesnius standartus, vartotojui pasiūlyti tai, ko dar nėra rinkoje. NT vystytojai lenktyniauja gerai išbaigtomis koncepcijomis, geriau išplėtotais statinių techniniais parametrais, išplėtotu gerbūviu“, – sakė LNTPA vadovas Mindaugas Statulevičius.

Pasak jo, abu konkurse dalyvavę „Citus“ projektai pasižymi visomis geriausiomis savo segmento savybėmis. Vilniaus Pilaitės rajone vystomas „Karaliaučiaus slėnio“ gyvenamasis projektas įvertintas už itin humaniškos gyvenamos aplinkos kūrimą bei kokybiško būsto pasiūlą pirkėjui, taip pat aktyvų darbą su vietos bendruomene.

LNTPA nuotr./R.Dargis ir Citus vadovas Mindaugas Vanagas
LNTPA nuotr./R.Dargis ir Citus vadovas Mindaugas Vanagas

„Kauno senamiesčio apartamentai“ pripažinti geriausiais „Ateities projekto“ kategorijoje už kokybišką ir sumanų Kauno senamiesčio atgaivinimą.

„Šis pripažinimas net dvejose konkurso kategorijose mums yra labai svarbus ir patvirtina pasirinktos „Citus“ strateginės krypties ir filosofijos teisingumą. Nuolat analizuojame sėkmingas užsienio rinkų patirtis, inicijuojame klientų apklausas ir daug investuojame į klientų poreikių analizes, projektų koncepcijos formavimą bei inovatyvią statybą. Ateityje turime daugiau ambicingų planų – jau 2017 m. kartu su partneriais rinkai pristatysime pirmąjį Lietuvoje parodomąjį aukščiausios A++ energinės klasės kotedžų projektą.

Plėtodami kiekvieną naują NT projektą, esame užsibrėžę turėti 3 privalumus, lyginant su konkurentų siūlomais produktais. Taip siekiame būti žingsniu priekyje ir pirkėjui duoti tai, ko dar nėra rinkoje. Formuojame vartotojų lūkesčius ir padedame jam suprasti, ko jis norės po kelių metų. Visada sieksime būti rinkos inovatoriais“, – sako Mindaugas Vanagas, „Citus“ direktorius.

Projektas „Karaliaučiaus slėnis“ Pilaitėje
Projektas „Karaliaučiaus slėnis“ Pilaitėje

Pasak vadovo, jei anksčiau privalumu buvo A energetinė klasė, dabar tai jau – norma ir nebėra išskirtinumas. „Karaliaučiaus slėnyje“ pirmą kartą Lietuvoje pirkėjams buvo pasiūlyta galimybė kotedžus rinktis iš A+, A ir B energinės klasės, tarp kitų šio projekto išskirtinumų – geoterminis šildymas ir technologiniai sprendimai, užtikrinantys itin žemas kotedžų eksploatacijos kainas. Palyginimui – B energinės klasės kotedže šildymui išleidžiama apie 40 EUR/mėn., o A+ energinės klasės – apie 15 EUR/mėn.

Projektas „Karaliaučiaus slėnis“ išsiskiria ir lokacijos pranašumu – tai kotedžų kompleksas mieste, didelį dėmesį skiriant kokybiškam vaikų laisvalaikiui šalia namų. Rajono vieta labai patraukli – ji tuo pačiu mieste, bet ir labai arti gamtos: nuo „Karaliaučiaus slėnio“ gyvenvietės iki ežero 500 m, iki artimiausios mokyklos ir darželių – iki 1000 metrų, iki visuomeninio transporto stotelės – 200 metrų.

LNTPA nuotr./Citus vadovas Mindaugas Vanagas 2
LNTPA nuotr./Citus vadovas Mindaugas Vanagas 2

„Vystydami „Kauno senamiesčio apartamentus“ nusprendėme, kad šiame premium klasės objekte pirkėjui reikia pasiūlyti kur kas daugiau. Be aukštos kokybės statybos, čia visi apartamentai turės požeminį parkavimą su automobilių liftu, o pats pastatas pasižymi išskirtine architektūra, organiškai įsiliejančia į senamiesčio kraštovaizdį.

Stebime didėjantį kauniečių susidomėjimą išskirtiniais būstais senamiestyje ir šiuo projektu skatiname kauniečius rinktis gyvenimą senamiestyje, o ne užmiestyje. Šiandien tai vienintelis naujos statybos projektas Kauno senamiestyje, kuris atitinka visus premium segmento poreikius“, – sako „Citus“ direktorius Mindaugas Vanagas.

Bendrovės vizualizacija/Projektas „Kauno senamiesčio apartamentai“
Bendrovės vizualizacija/Projektas „Kauno senamiesčio apartamentai“

Būtent dėl šių priežasčių abu „Citus“ projektai ir laimėjo konkurso apdovanojimus. Šiuo metu „Citus“ bendrai vysto 6-is NT projektus Vilniuje ir Kaune.

LNTPA kartu su Darnios plėtros akademija rengiamo konkursas „Už darnią plėtrą“ tikslas – puoselėti darnios plėtros idėjas, atkreipti dėmesį ir pristatyti visuomenei geriausius NT plėtotojų projektus, skatinti verslo, mokslo, valstybinių ir nevyriausybinių organizacijų bendradarbiavimą. Komisijos nariai – Lietuvos architektų rūmų, projektuojančių įmonių, Lietuvos statybininkų asociacijų, bankų, Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Aplinkos ministerijos, Vilniaus savivaldybės, LNTPA ir žiniasklaidos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius