Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų lietuvių Londone įkurtas NT startuolis žengia į Lietuvos rinką

Dviejų lietuvių Vilhelmo Navicko ir Tomo Nascisonio pristatytas ir daugiau nei metus veikiantis „Agent House” NT staruolis žengia į Lietuvą. Veiklą planuojama pradėti nuo kitų metų. 
„Agent House”
„Agent House”

„Įvertinę visas galimybes ir strategiškai viską suplanavę, galime pranešti, kad jau nuo Naujųjų metų „Agent House” pradės savo veiklą Lietuvoje”, - pranešime spaudai cituojamas „Agent House” tarptautinės plėtros vadovas Europoje Barry Lee.

Jungtinėje Karalystėje sukurtas nekilnojamojo turto startuolis „Agent House” kampaniją pradėjo tikėdamasis pritraukti nuo 450 tūkst. iki 1,5 mln. svarų investicijų. Praėjus porai mėnesių, agentūra pradėjo tarptautinę plėtrą Ispanijoje, o dabar paskelbė pirmuosius žingsnius žengsianti ir Lietuvoje.

„Agent House” nuotr./Vilhelmas Navickas ir Tomas Nascisonis
„Agent House” nuotr./Vilhelmas Navickas ir Tomas Nascisonis

Pasak B.Lee, nekilnojamo turto rinkos „variklis”, nesvarbu, ar tai būtų Jungtinė Karalystė, Lietuva, ar likusios pasaulio šalys, yra žmogus, t.y. agentas. Tačiau dabartinėmis rinkos sąlygomis norintys užsidirbti agentai nebespėja patenkinti rinkos poreikių, dėl žemų komisinių privalo atlikti daug daugiau sandorių, o dėl to kenčia ir bendravimo kokybė bei klientai.

„Agent House” nuotr./Barry Lee
„Agent House” nuotr./Barry Lee

Pasak B.Lee, atsirandant naujoms technologijoms, žmonės iš aplinkos reikalauja vis daugiau funkcionalumo, paprastumo ir vis didėjančioje konkurencingoje aplinkoje, aukšto aptarnavimo lygio. Tos pačios vertybės galioja ir tarptautinėje NT rinkoje.

„Pagal seną sistemą dirbančiam NT agentui atitikti šiuolaikinės rinkos poreikių tiesiog nebeįmanoma. Norėdamas turėti padorias pajamas, agentas privalo padaryti daug didesnį sandorių skaičių nei anksčiau, tad jo su kiekvienu klientu praleistas laikas tampa labai ribotas ir dažnai skaičiuojamas komisinių dydžio matais. Taip nesąžininga ir neturėtų būti. Kiekvienas klientas yra svarbus, tuo tarpu agentas už savo darbą nusipelno 100 proc. komisinių. Virtuali „Agent house” agentūra, suteikdama įvairius darbą pagreitinančius įrankius, brokeriams sukuria būtent tokią aplinką, kurioje jiems nebereikia skubėti ir savo darbą gali atlikti nepriekaištingai”, - teigia B.Lee.

Teigiama, kad „Agent House” sukurta taip, jog palengvintų darbo krūvį agentams ir tuo pačiu suteiktų daugiau autonomiškumo, automatizuojant tam tikrus procesus. Viso to tikslas – sėkmingesnis klientų aptarnavimas, didesnis agentų uždarbis bei geresnis darbo valandų bei laiko asmeniniams poreikiams santykis.

„Šimtmečius nusistovėjusi sena NT biznio modelio struktūra demotyvuoja šiuolaikinius šios srities ekspertus, o tai automatiškai daro įtaką aptarnavimo lygiui bei kliento satisfakcijai. „Agent House” operacinė sistema ir platforma buvo sukurta remiantis asmenine patirtimi – sukurta agentų ir sukurta agentams”, - pasakoja B.Lee.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius