-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į biurų kompleksą „Core“ Vilniuje – 60 mln. eurų investicijos

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Baltijos gildija“ į naują biurų pastatą „Core“ šalia prekybos centro „Panorama“ investuoja 60 mln. eurų.
Biurų pastatas „Core“
Biurų pastatas „Core“ / Bendrovės vizualizacija

Bendrovės direktorė Ina Danilova-Miligan sako tikinti, kad po koronaviruso pandemijos Vilniaus biurų rinka domėsis ne tiek Lietuvos, bet ir Vakarų bendrovės.

„Tikime Vilniaus rinka ir potencialu. Lietuva talentais ir infrastruktūra turėtų ir toliau pritraukti daug užsienio investuotojų, paslaugų centrų, o po COVID-19 pandemijos Vakarų kompanijoms dar labiau išryškės Vidurio ir Šiaurės Europos, mūsų regiono privalumai. Neabejojame ir šalies įmonių galimybėmis plėstis“, – BNS sakė I.Danilova-Miligan.

Bendrovės vizualizacija /Biurų pastatas „Core“
Bendrovės vizualizacija /Biurų pastatas „Core“

Bendrovė tarp Ukmergės, Saltoniškių ir Pieninės gatvių iki 2022 metų ketina pastatyti 6 aukštų A klasės 35 tūkst. kv. metrų ploto dviejų biurų pastatų kompleksą, po juo bus 730 vietų automobilių aikštelė.

Pastato nuoma užsiims nekilnojamojo turto paslaugų bendrovė „Colliers International Advisors“. Šiuo metu dar nėra sudaryta sutarčių, o rinkai siūlomi biurai nuo 100 kv. metrų ploto.

Pastatus planuojama sertifikuoti pagal tarptautinę „Fitwel“ sistemą. Tai bus pirmasis Baltijos šalyse objektas, gavęs šį sertifikatą. Norint jį gauti, bus įrengti meditacijos, vaikų maitinimo kambariai, defibriliatorius, lauko sporto aikštelė, darbo zonos, speciali vėdinimo sistema.

Pastate bus skatinamas judėjimas pėsčiomis ar laiptais, o bendro naudojimo erdvėse numatyti edukaciniai rankų plovimo ženklai.

„Baltijos gildijos“ akcininkai teritoriją įsigijo 2018 metais už 4,5 mln. eurų iš bankrutavusios bendrovės „Ukmerges str. 126 office centre“. „Baltijos gildija“ valdo šalia esantį biurų pastatą „Link“.

Registrų centro duomenimis, „Core“ projektą plėtosiančią bendrovę „Ašis“ valdo Kipro kompanija „Koksi holding“ ir I.Danilova-Milligan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius