-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunos šeimos diktuoja madas – butų su namo privalumais populiarumas auga kiekvienais metais

Yra du žmonių tipai: tie, kuriems patinka gyventi miesto centre ir aplink jį, kai darbas ir laisvalaikis šalia, ir tie, kurie vertina ramybę, privatumą, poilsį gamtos apsuptyje. Išsirinkus gyvenamąją vietą, belieka nuspręsti, kokio tipo būstas arčiausiai širdies: butas, kotedžas ar namas?
Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje
Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje / „REWO“ nuotr.

Pastarųjų metų tendencijos ir pirkėjų pasirinkimas rodo, kad vis labiau populiarėja ir dar vienas būsto tipas – butai su nuosavam namui būdingais privalumais. Kokie tokio būsto privalumai ir trūkumai?

Naujos kartos butai nuo 2016 metų

„Idėją funkcionaliai išplanuoti butą per kelis aukštus gvildenome maždaug metus. Mūsų patirtis rodo, jog Vilniaus nekilnojamojo turto rinka palankiai priima naujoves – visi naujų idėjų projektai pasiteisino. Naujas projektas turi prisijaukinti savo pirkėją ir tam reikia laiko. Butų su kiemeliais konceptas pranoko lūkesčius“, – 15min kalbėjo „REWO“ vadovas Edvinas Malevskis.

Didžiulio naujakurių susidomėjimo sulaukęs 139 butų su kiemeliais kvartalas „Naujoji Anglija“ ir 72 butų su kiemeliais kvartalas „Town House“ išparduoti dar iki statybų pabaigos. Dabar vykdomi pardavimai 77 butų su kiemeliais projekte „Nok Nok Home“.

Pasak „REWO“ atstovų, tokio tipo projektų sėkmės priežastis – itin patraukli būsto kaina, už kurią pirkėjai gauna daug privalumų: būstas yra ramioje, tačiau išvystytą infrastruktūrą turinčioje vietoje, jo suplanavimas per tris aukštus – funkcionalus, leidžiantis planuoti augančios šeimos poreikius. „Tai optimalus pasirinkimas ieškantiems būsto Pilaitėje“, – kalbėjo „REWO“ atstovai.

„REWO“ nuotr./Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje
„REWO“ nuotr./Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje

Projektas sukurtas jaunoms šeimoms

Kiekviena šeima turi savo poreikius, bet baziniai išlieka tie patys: erdvė, privatumas, patogi vieta su išvystyta infrastruktūra, ekonomiškas būsto išlaikymas, laisvalaikio galimybės savo mikrorajone ir, žinoma, kaina.

Šiuo nauju konceptu pavyko sukurti alternatyvą įprastiems 3 kambarių butams. Butai su kiemeliais – didesnis privatumas nei bute, nuosavas kiemas, geriausia kaina. „Nok Nok Home“ kvartale 4–5 kambarių buto su kiemeliu kaina tokia pat kaip 3 kambarių buto netoliese esančiuose naujos statybos daugiaaukščiuose, nuo 83 iki 92 tūkst. eurų.

Todėl nenuostabu, kad naujame kvartale esantys butai ypač domina jaunas šeimas – už geriausią kainą galima įsigyti butą su kiemeliu, o tris buto aukštus įrengti palaipsniui, pavyzdžiui, trečią aukštą įsirengti tuomet, kai bus šeimos pagausėjimas.

„REWO“ nuotr./Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje
„REWO“ nuotr./Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje

Ką reiškia posakis „butas su namo privalumais“?

Šie naujos kartos butai prisitaiko prie augančios šeimos poreikių. „Buto erdvės gana didelės – 83 kvadratiniai metrai, bet jas galima transformuoti priklausomai nuo gyvenimo tarpsnio – čia puikiai jausis ir dviejų asmenų šeima, ir šeima su vienu, dviem ar daugiau vaikų. Iš pradžių galima įsirengti tik du aukštus, o trečią – esant poreikiui, kai, pavyzdžiui, pagausėja šeima ar atsiranda noras praplėsti poilsio, darbo erdves. Trečias aukštas – tai laisvė fantazijai – ten gali būti puiki darbo erdvė, biblioteka, sporto ar poilsio kambarys“, – būsto universalumą apibūdino projekto vadovas Paulius Čereška.

Tačiau ne visi naujakuriai mėgsta ir gali skirti kelis mėnesius buto įrengimo procesui, todėl perkant butą galima rinktis ir pasiūlymą su visa apdaila.

„REWO“ nuotr./Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje
„REWO“ nuotr./Butų su kiemeliais „Nok Nok Home“ projektas Pilaitėje

Dar vienas šeimai svarbus privalumas – nuosavi kiemeliai, kurių plotas nuo 27 iki 170 kvadratinių metrų. „Jau projektavimo stadijoje mes šį produktą matėme kaip namus šeimai, todėl vaikų tema visada buvo svarbi priimant tam tikrus sprendimus. Tėvai čia galės drąsiai palikti vienus vaikus žaisti įrengtoje žaidimų aikštelėje, nes namų teritorija aptverta. Taip pat apgalvota, jog didėjant šeimai – daugėja daiktų, todėl įrengti požeminiai sandėliukai.“, – kalbėjo P.Čereška.

Gyvenvietės saugumą taip pat užtikrina įrengtos stebėjimo kameros, bendras apšvietimas bei automatiniai įvažiavimo vartai.

Įsikurti „Nok Nok Home“ gyvenvietėje galima jau šią vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius