-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai statys viešbutį Anglijoje – tai penktas projektas šioje šalyje

Lietuvos statybos bendrovė „Mitnija“ laimėjo užsakymą ir pradeda statyti „Moxy“ viešbutį Milton Keinse, Pietų Anglijoje. Projekto užsakovas – tarptautinė nekilnojamojo turto investicijų bendrovė „Vastint Hospitality“.
„Moxy“ viešbutis Milton Keinse
„Moxy“ viešbutis Milton Keinse / Bendrovės vizualizacija

Statybos darbus „Mitnija“ pradės nedelsiant ir baigs per 15 mėnesių, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Aštuonių aukštų, 7,8 tūkst. kv. m ploto „Moxy“ viešbutis iškils Milton Keinso centre, jame bus įrengta 210 kambarių, viešosios erdvės ir požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Viešbutis „Moxy“ priklauso tarptautiniam „Marriott“ viešbučių tinklui, jo koncepcija pritaikyta tūkstantmečio kartos keliautojų poreikiams ir skoniui.

„Mitnijos“ generalinis direktorius Julius Gendvilis teigia, kad šis užsakymas itin reikšmingas įgyvendinant kompanijos strategiją.

„Mūsų tikslas – ne tik lyderiauti namų rinkoje Lietuvoje, bet ir nuosekliai veikti kitose stabiliose Europos šalyse. Šis užsakymas iš „Vastint Hospitality“ yra penktasis mūsų projektas Jungtinėje Karalystėje – čia jau pastatėme keturis prekybos centrus“, – sako Julius Gendvilis.

Plačiau apie „Mitnijos“ veiklą Anglijoje skaitykite čia: Lietuvos statybininkai Londone: dėl „Brexit“ namo negrįžta, bet projektai jau stringa

„Moxy“ yra tūkstantmečio kartos keliautojams skirtas „Marriott“ prekės ženklas, jis debiutavo 2014 metais Milane, Italijoje.

15min primena, kad ir Lietuvoje, Kaune statomas „Moxy“ viešbutis, kuris duris turėtų atverti kitų metų birželį.

Užbaigus statybas, „Moxy“ taps vienu didžiausių viešbučių Kaune. Maironio gatvėje, buvusio prekybos centro „Sostinė“ teritorijoje, rekonstruojamame 5,8 tūkst. kv. m ploto pastate bus įrengti 175 kambariai. Viešbutis išsidėstys per šešis aukštus ir požeminę automobilių stovėjimo aikštelę.

Šiuo metu pasaulyje veikia 57 „Moxy“ viešbučiai, daugiausia JAV ir Vakarų Europoje, dar 20 planuojama atidaryti per 2020 metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius