-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos bankas bendrovei „EstateGuru“ suteikė sutelktinio finansavimo platformos licenciją

Nuo antradienio bendrovė „EstateGuru“ yra oficialiai įtraukta į sutelktinio finansavimo operatorių sąrašą Lietuvoje. Ši bendrovė nuo 2017 m. Lietuvoje sudarė palankesnes sąlygas gauti 105 paskolas, kurių suma yra apie 20 mln. eurų. Apie tai skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Lietuvos banko pastatas Vilniuje
Lietuvos bankas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Lietuvoje mes dirbame nuo 2017 m., nes mūsų pasauliniai investuotojai ieško investavimo galimybių visame Baltijos regione, ne tik Estijoje. Tai, kad Lietuvos bankas mums suteikė sutelktinio finansavimo platformos licenciją, reiškia, kad mes galime aktyviai bendradarbiauti su Lietuvos investuotojais ir pasidalyti su jais įvairiomis investavimo galimybėmis visoje Europoje“, – teigė „EstateGuru“ Lietuvos padalinio vadovas Artūras Konusevičius.

„Kol Europos centrinis bankas nereglamentuos sutelktinio finansavimo rinkos, bendrovė „EstateGuru“ ir toliau įsigys vietines licencijas kiekvienoje rinkoje, kurioje veikia įmonė. Lietuva turi vieną iš nedaugelio reguliuojamų sutelktinio finansavimo rinkų žemyninėje Europoje ir mes didžiuojamės, kad dabar esame visateisė šios rinkos narė. Mes taip pat laukiame licencijos išdavimo Suomijoje, jos išdavimo procesą tikimės užbaigti iki šių metų pabaigos“, – pridūrė „EstateGuru“ vykdomasis direktorius Mihkelis Stammas.

Bendrovė „EstateGuru“ yra pirmaujanti Europos trumpalaikio nekilnojamuoju turtu garantuojamo finansavimo platforma. Nuo 2014 m. įmonė aktyviai jungia tarptautinę investuotojų ir verslo bendruomenę, siūlydama investuotojams nekilnojamuoju turtu garantuojamas investavimo galimybes ir lanksčias sąlygas bei spartų finansavimą verslui. „EstateGuru“ turi daugiau nei 25 000 investuotojų iš 106 šalių ir bendra paskolų suma iki šios dienos yra daugiau nei 125 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius